Τα ακόλουθα αποτελούν την άποψή μου -και μόνο- αυτήν την στιγμή. Για κάθε μία εκδοχή πραγματοποίησης κάποιου γεγονότος, υπάρχουν 2 τουλάχιστον μονοπάτια στην 3η διάσταση. Στα Χαοτικά μαθηματικά οφείλονται στο bifurcation ή forking της σπείρας ενέργειας. Στις φιλοσοφίες των ανθρώπων ονομάζονται yin και yan κ.ο.κ
.
ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ – Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ – ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΜΑΤΡΙΞ

Δεν έχει τόσο σημασία τι θα πετύχουμε σε αυτήν την ζωή ,από την στιγμή που χάνουμε όλα μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και ό,τι κάνουμε στο τέλος το κάνουμε στο εαυτό μας. Από σκόνη δημιουργηθήκαμε και εκεί θα καταλήξουμε, και αυτή είναι η πικρή αλήθεια που αντιμετωπίζουν όλα τα όντα του Σύμπαντος. Τα λίγα γραμμάρια αντι-ύλης που λέγεται ψυχή, ακόμη και να αλλάζουν σώμα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία, διότι δεν έχουμε αναμνήσεις από προηγούμενες ζωές. Κάποιοι που ισχυρίζονται ότι τις έχουν, αυτές προέρχονται από τις μηχανές (ρομπότ) που δεν πεθαίνουν και ζουν δίπλα τους καταλαμβάνοντας κάποια σώματα, αλλά δεν πεθαίνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ – ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Ενόσω διαφαίνεται η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη πραγμάτων έλαβαν τέλος από τον Βλαντιμήρ Ήλιτς Πούτιν. Τελεία και παύλα...

Για τα αμέσως επόμενα χρόνια, ο κόσμος στην Γη, θα διαιρεθεί στα 3 και θα επικρατήσουν 3 σφαίρες επιρροής η Ρώσικη, η Αμερικάνικη και η Κινέζικη. H κάθε σφαίρα επηρροής θα ασχολείται με την απόχτηση των “resources” δηλαδή των πόρων (πρώτες ύλες, εφαρμογή τεχνογνωσίας κτλ).

Η κάθε μία από τις 3 αυτές δυνάμεις θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αποικίες προς όφελός της στο Διάστημα. Το 2030 θα υπάρχουν αποικίες στις οποίες θα ζουν άνθρωποι σε πολλά μέρη του Διαστήματος. Αρχικά και μέχρι το 2030 θα δημιουργηθούν αποικίες στον Άρη, όμως αργότερα θα δημιουργήθούν αποικίες σε άλλους πλανήτες, μεγαλύτερου οικονομικού ενδιαφέροντος. Ωστόσο οι Αποικίες στο Άρη θα παραμείονουν ως φυλάκιο.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6-7 ΕΤΗ ΟΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ

Το είπαμε και το ξαναλέμε. Αλλιώς μας τα έλεγαν τα πράγματα μικρούς και αλλιώς είναι. Θα πρέπει από μόνοι μας να γίνουμε αυτάρκεις, αξιοποιώντας οτιδήποτε διαθέσιμο έχουμε (υπάρχοντα εργαλεία, γη  κτλ). Ανασκευάστε τα παρατημένα σπίτια σας διότι με τις δουλειές τα πράγματα θα σφίξουν τα επόμενα 6-7 έτη. Μετά λόγω της χρήσης τρισδιάστατων εκτυπωτών, θα τυπώνουν τρόφιμα και θα τα διανέμουν μέσω κοινωνικών παροχών στους άνεργους που θα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Δυστυχώς πολλοί από τους εξουσιαστές όχι μόνο είναι κοντόφθαλμα τομάρια, αλλά είναι πλέον αυτού και σκοταδιστές ο καλύτερος των οποίων “έχει σκοτώσει” την μάνα του, δηλαδή την αστρική προβολή του στον καθρέπτη του αιθερικού κόσμου του ανιμάτριξ.

Όμως βεβαίως και οι Θετικοί θα επικρατήσουν τελικά, για τον απλό λόγο του ότι έχουν “γνώθι σ'αυτόν”, και γνωρίζουν πως ότι κάνουν καλό ή κακό θα γυρίσει σε αυτούς σε τελική ανάλυση. Την κατέχουν αυτήν την πραγματική γνώση. Δηλαδή ότι ο κάθε άνθρωπος έχει παράλληλα με αυτόν και όπου πάει 2 είδωλα, το ένα παίρνει όποια μορφή θέλει και το άλλο εμφανίζεται ως γυναίκα (η θηλυκή δεξιόστροφη ενέργεια του σύμπαντος). Έτσι και ο μάγος Μέρλιν, κάποια στιγμή όταν αποσύρθηκε στα δάση συναντούσε συνεχώς τα 2 είδωλά του (αστρικές προβολές του) στον καθρέπτη , την Γουϊνεβηρ και την κυρά της Λίμνης. Η Κυρά της Λίμνης συχνά ερχόταν και με την μορφή παιδιού και του έφερνε βιβλία με απόκρυφες γνώσεις, και μελετούσαν με τις ώρες. Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για τους έχοντες πολύ ενέργεια και τους μυημένους, φίλε Άδη.

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΙΜΑΤΡΙΞ (ΒΛΕΠΕ ΤΑΙΝΙΑ IMPOSTOR)

Γύρω στο 2050 θα αρχίσει και ο διαστημικός πόλεμος Γης Κενταύρου, μεταξύ ανθρώπων και μηχανών. Στον Κένταυρο αφότου καταστράφηκε στο παρελθόν από εσωτερικές εμφύλιες συγκρούσεις, τα απομεινάρια των Κενταυριανών προσπαθούν μέχρι και σήμερα να εξελίξουν γενετικά τους ανθρώπους που διοικούν, οι οποίοι είναι σε μεγάλο ποσοστό κλώνοι (ονομαζόμενοι και ως shantorians στην ταινία με τον χρονοταξιδιώτη Dr WHO). Επίσης εξέλιξαν και την νανοτεχνολογία. Σωστά βήματα, τα οποία θα πρέπει και εδώ στην Γη να ψάξουν οι άνθρωποι.
Ενόσω καταλαβαίνετε, ο άνθρωπος είναι τελικά ένα “Τέρας αντοχής” για να αντέχει τα τεκταινόμενα που διαγραμματίζονται τριγύρω μας καθημερινά, σε αυτήν την ασυνάρτητη πραγματικότητα που κυριαρχείται κατά 2/3, από την λεγόμενη voodoo physics (φυσική Βούντου=Κρόνια). Η Φυσική Βούντου για όσους θέλουν να ψάξουν ασχολείται με σφαίρες του Reimman & octonions, ενώ οι επαναλήψεις με σειρές Φουριέρ των γεγονότων γίνονται μαθηματικά στις ανώτερες διαστάσεις με rahmonics (απόharmonics στην 3η διάσταση), και quefrencies (απο frequencies στην 3η διάσταση).

Ο Θεός “αεί μαθηματεί”.

Και το μήνυμα του Θεού προς τους ανθρώπους είναι: Άνθρωποι ΕΞΕΛΗΧΘΕΙΤΕ, διαφορετικά θα χαθείτε. EVOLVE.. Είπαμε τα 3 Α του Αριστοτέλη, Αυτάρκεια, Αυτογνωσία, Αγάπη. Και εφόσον είστε υγιείς, χρησιμοποιήστε πρακτικά, με βάση την μελέτη και όχι την εικασία ή την αερολογία (κοινώς μπούρδα), το υπέρτατο αγαθό που στις Βέδες ονομάζεται “Γνώση”.
Στο αρχικό σύμπαν αντιύλης, έγινε μία μεγάλη καταστροφή στον καθρέπτη, την οποία κάποια όντα ήρθαν στον παράλληλο υλικό κόσμο Της μάνας μας της Γαιας για να την μελετήσουν. Πιθανόν να οφείλεται σε είδωλα των ανθρώπων που προέρχονται εκτός γης, που θα έρθουν στην γη για να καταστρέψουν το ανθρώπινο είδος τελείως. Εδώ ξανά μπλεκόμαστε με τους παράλληλους κόσμους και την θεωρία bifurcation των χαοτικών μαθηματικών.
Άϊντε γιατί δεν ξέρω ποιος έκανε αυτήν την απόλυτη τρέλα, και δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχολούμε με μπούρδες και ασυναρτησίες. 
Είθε η δύναμη να είναι μαζί μας.



Merlin the Wizard


Δημοσίευση σχολίου

Blogger