Καθώς ο κόσμος γίνεται όλο «πολύπλοκος»  και χωρίζεται σε περισσότερες γεωγραφικές «περιφέρειες», στο πλαίσιο των περιφερειακών καθεστώτων  χρησιμοποιώντας το πρόσχημα του  ψευδο-«ελεύθερου εμπορίου», τόσο θα επεκτείνεται  το σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων , αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό thenewamerican.com.

Η  ισραηλινή κυβέρνηση, για παράδειγμα « εργάζεται αθόρυβα»  για να δημιουργήσει  αυτό που αποκαλείται ως «ζώνες ελεύθερου εμπορίου» τόσο με το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας, όσο  και  με το Κρεμλίνο, και την νεοσυσταθείσα Ευρασιατική Οικονομική Ένωση. Οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν επίσημα,  ξεκίνησαν αυτήν την εβδομάδα, και έρχονται ως μέρος των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης σε όλο τον κόσμο, για την επιτάχυνση των προσπαθειών για να ανατραπούν οι νόμιμα εκλεγμένες κυβερνήσεις, και κατά συνέπεια η  εθνική κυριαρχία σε περιφερειακό επίπεδο. Αυτά δηλώνουν  κορυφαία στελέχη από το Πεκίνο , την Μόσχα, το Λονδίνο και την Ουάσιγκτον, πολύ τακτικά προσδιορίζοντας τα ως  «Νέα Παγκόσμια Τάξη».

Σε ομιλία του στην Μόσχα στις 26 Ιανουαρίου, ο υπουργός εξωτερικών  της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, και ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Avigdor Liberman, δήλωσαν την ευχαρίστηση τους για την  υλοποιήση του σχεδίου αυτού που αφορά την ευρασιατική ένωση . «Αρκετές δεκάδες χώρες έχουν καταλήξει σε προτάσεις για να υπογράψουν συμφωνίες με την Ρωσία για την δημιουργία ζωνών ελεύθερου εμπορίου», δήλωσε ο Λαβρόφ . «Το Ισραήλ έχει επίσης εκδηλώσει έντονο  ενδιαφέρον για το θέμα αυτό. Οι συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη και με άλλες χώρες, καθώς , αν συμφωνήσουμε, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε  μια τέτοια ζώνη ελεύθερου εμπορίου ».

Προσπαθώντας να υποβαθμίσει τον υπερμεγέθη  ρόλο της Μόσχας σε αυτήν την «Ευρασιατική Ένωση», ο Λαβρόφ  τόνισε ότι,  οι διαπραγματεύσεις δεν είναι μόνο το τι θέλει «Ρωσία». «Δεν είμαστε πλέον  Τελωνειακή Ένωση, αλλά η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, η οποία περιλαμβάνει την Ρωσία, την Λευκορωσία, το Καζακστάν και την Αρμενία», είπε ο ίδιος. « Η Κιργιζία θα είναι μαζί μας σε μερικούς μήνες». Μελλοντικά  η Ρωσία σχεδιάζει ακόμη και την εισαγωγή   ενός περιφερειακού κοινού νομίσματος , καθώς επίσης ο Λαβρώφ καυχήθηκε ότι, εκτός  του Ισραήλ,  και της Τουρκίας, πάνω από 30 άλλες κυβερνήσεις από όλο τον κόσμο επιθυμούν να εισέλθουν «δωρεάν», στην νέα   «εμπορική ζώνη» της Ευρασιατικής ένωσης .

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ εν τω μεταξύ, επιβεβαίωσε τις συνομιλίες με την Ρωσία , αλλά τόνισε ότι η Ιερουσαλήμ δεν εξετάζει την  περίπτωση της πλήρους συμμετοχής στην ευρασιατική ένωση, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που επιβάλλονται στα πρώην σοβιετικά κράτη. «Διαπραγματευόμαστε την δημιουργία μιας ζώνης ελεύθερων συναλλαγών, όχι την πλήρη ένταξη μας  στην Ευρασιατική Ένωση», δήλωσε ο Liberman.

Η ισραηλινή κυβέρνηση έχει ήδη μια παρόμοια  συμφωνία χρησιμοποίησης «ζώνης ελεύθερου εμπορίου» με τις Βρυξέλλες, και την  ΕΕ, πρόσθεσε ο ίδιος. Σύμφωνα με  τα ισραηλινά ΜΜΕ, που  επικαλούνται  το  κινεζικό «Υπουργείο Εμπορίου», οι συνομιλίες για την επίτευξη συμφωνίας καθεστώτος  «ελεύθερου εμπορίου» μεταξύ του Ισραήλ και του Πεκίνου, θα ξεκινήσει φέτος.

Το αμερικανικό περιοδικό The New American, αναφέρθηκε στο ισραηλινό κοινοβούλιο  Κνεσέτ το περασμένο έτος, όπου σε συνεδρίαση του, ορισμένοι  ισραηλινοί βουλευτές, κατήγγειλαν   την  απαράμιλλη βαρβαρότητα του Κομμουνιστικού κινεζικού καθεστώτος. Από τις αναγκαστικές αμβλώσεις,  στην συλλογή των ανθρώπινων  οργάνων των αντιφρονούντων, έως τις  δολοφονίες χιλιάδων  ανθρώπων από οποιαδήποτε άλλη οντότητα στην ανθρώπινη ιστορία, το Πεκίνο παραμένει μια από τις πιο άγριες δυνάμεις στη Γη, αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό . Ως εκ τούτου, δεν είναι περίεργο ότι η ανώτατη ηγεσία της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», όπως αυτή εκφράζεται μέσω του  David Rockefeller και του George Soros,  παραμένει  αμετανόητη  οπαδός  του Πεκίνου, με τον Σόρος, να δηλώνει ξεκάθαρα ότι το «κομμουνιστικό καθεστώς θα πρέπει να είναι αυτό που θα πρέπει να ονομάζεται «Νέα Τάξη Πραγμάτων», αφού η Αμερική χάνει το ρόλο της, μέρα με την ημέρα» .

Το Πεκίνο  διαπραγματεύεται  από μόνο του την επίτευξη καθεστώτος « ελεύθερου εμπορίου » με το Ισραήλ, προσπαθώντας  να οριστικοποιήσει μια σειρά παρόμοιων συμφωνιών με διάφορες αραβικές χώρες , συμπεριλαμβανομένων του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας, του Μπαχρέιν, και άλλων. Εν τω μεταξύ, σε όλη την Μέση Ανατολή, μυριάδες προγράμματα βρίσκονται σε φάση «ολοκλήρωσης», όπως το «Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου», και συμβούλιο του Αραβικού Συνδέσμου, κάνοντας « αθόρυβα» την δουλειά τους, για την ανατροπή   της  εθνικής κυριαρχίας πολλών κρατών με την επιβολή των νέων  διακρατικών «αρχών και κανόνων».

Μεταξύ άλλων, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων του Κόλπου,  πιέζει για την δημιουργία ενός  είδους «ΕΕ-style» στην Μέση Ανατολή,  από καθεστώτα που οι υποστηρικτές τους ελπίζουν ότι θα συμπεριλάβουν και το Ισραήλ, και το οποίο θα εκτείνεται  από την Βόρεια Αφρική έως την Νότια Ασία.

Πέρα από την Ευρώπη, η τάση αυτή επεκτείνεται τώρα σε όλο τον κόσμο. Στην Αφρική, για παράδειγμα, η Αφρικανική Ένωση, με επικεφαλής τώρα από  τον Ρόμπερτ Μουγκάμπε, ο οποίος μετέτρεψε την Ζιμπάμπουε, σε σιτοβολώνα της Αφρικής, θα υπαγορεύει την πολιτική σε ολόκληρη την  αφρικανική ήπειρο. Η Σοσιαλιστική ελεγχόμενη Ένωση των κρατών της Νότιας Αμερικής (UNASUR ή UNASUL) θα κάνει παρόμοιες κινήσεις στην Νότια Αμερική, καθώς η περιοχή κινείται προς την δημιουργία ενός κοινού περιφερειακού νομίσματος,  ενός «Κοινοβούλιου» από όλες τις χώρες , αλλά ακόμη και την δημιουργία  μιας κοινής περιφερειακής στρατιωτικής δύναμης. Η ίδια λογική διέπει και την δημιουργία των χωρών της NAFTA, θέτοντας  τα θεμέλια της  παγκοσμιοποίησης , και την μελλοντική ύπαρξη ενός  καθεστώτος στην Βόρεια Αμερική. Μια ευρεία ποικιλία παρόμοιων «ενσωματώσεων» των καθεστώτων,  γίνεται ήσυχα και αθόρυβα  σε όλο τον κόσμο.

Όλα ταιριάζουν απόλυτα με το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης, όπως περιγράφεται στα σχέδια  των επικεφαλείς της παγκοσμιοποίησης. Το 1995, ένας ανώτερος « υπάλληλος» της παγκοσμιοποίησης και πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας  των ΗΠΑ, ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, αρχιτέκτονας της  διαβόητης  Τριμερούς Επιτροπής του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, περιέγραψε τα στοιχεία του ευρύτερου σχεδίου και τον τελικό στόχο. «Δεν  θα έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη …. Δεν μπορεί να κάνουμε  άλμα προς μια παγκόσμια κυβέρνηση με  ένα γρήγορο βήμα», δήλωσε ο Μπρεζίνσκι στο «State of the World Forum», το οποίο συγκαλείται από τον πρώην σοβιετικό ηγέτη Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και υποστηρίζεται από τους Ροκφέλερ, και άλλα ευαγή ιδρύματα στην Δύση. «Εν συντομία, η πρώτη προϋπόθεση για την ενδεχόμενη παγκοσμιοποίηση, αποτελεί η πραγματική διεθνοποίηση, και η  προοδευτική περιφερειοποίηση, επειδή με αυτόν τον τρόπο κινούμαστε προς μεγαλύτερη και  πιο σταθερή βάση,  για την επίτευξη του τελικού στόχου».
Πιο πρόσφατα, ένας εκ των αρχιτεκτόνων της παγκοσμιοποίησης ο Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος διετέλεσε σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ,  περιέγραψε  ακριβώς την ίδια στρατηγική , για την δημιουργία αυτό που αποκαλείται ως «Νέα Τάξη Πραγμάτων», η επίσης γνωστή ως παγκόσμια κυβέρνηση. «Η σύγχρονη αναζήτηση για την παγκόσμια τάξη θα απαιτήσει μια συνεκτική στρατηγική για την δημιουργία μιας έννοιας τάξης εντός των διαφόρων περιφερειών, και την λειτουργία μέσω περιφερειακών εντολών από όλα τα κράτη»,  εξήγησε ο Κίσινγκερ σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του με τίτλο  «Παγκόσμιος τίτλος, που δημοσιεύθηκε πέρυσι από την εφημερίδα  Τhe Wall Street Journal. Και όπως βλέπουμε , αυτό ακριβώς συμβαίνει, από την ΕΕ και την ένωση των χωρών του περσικού κόλπου, την ευρασιατική ένωση,   και  την «ζώνη ελευθέρων συναλλαγών» του Ισραήλ με αυτές.

Τα καθεστώτα  «ελεύθερου εμπορίου»  στην ουσία καταβροχθίζουν τα έθνη-κράτη του κόσμου, ωστόσο, έχουν πολύ μικρότερη σε σχέση με το πραγματικό ελεύθερο εμπόριο, και αυτό που κάνουν είναι   να υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία των κυβερνήσεων όλων των κρατών σε όλον τον κόσμο. Αν η επιβολή της παγκοσμιοποίησης, ή όπως την ονομάζουμε «Νέα Τάξη Πραγμάτων», σταματήσει ή ακόμη επιβραδυνθεί , η ανθρωπότητα  θα απορρίψει τα καθεστώτα ψευδο-ελεύθερων συναλλαγών υπέρ του πραγματικού ελεύθερου εμπορίου, της εθνικής ανεξαρτησίας, της ελευθερίας, των ηθικών αξιών , και της αυτοδιοίκησης, μαζί με την θρησκεία , θα τονίζαμε εμείς στο pentapostagma.gr  . Περιττό να πούμε ότι, για το σύνολο σχεδόν της ανθρωπότητας, η ιστορία δείχνει ότι οδηγούμεθα με μαθηματική ακρίβεια σε μια τεράστια καταστροφή.



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger