...Περιμένουμε να δούμε λοιπόν τι θα γίνη όταν μετά μερικούς μήνες θα πέσουν οι μάσκες... της Hera


Με εκτίμηση,
Πολύδωρος


«ΕΛΛΗΝΑΔΕΣ Μπακαλευόμενοι παντού της Γης, αν δεν ξαναβρεθείτε γρήγορα σε ανάλογον υψηλή με τη Βυζαντινή Θέσι: ΕΙΣΘΕ ΧΑΜΕΝΟΙ. Δεν είναι στο χέρι Σας να εκλέξετε τίποτα. Ή θα είσθε εις την πρώτην Γραμμή του Πολιτισμού, μεταξύ των Πρώτων Πρωταγωνιστών ή στον ΠΑΤΟ της Οικουμένης»  Περικλής Γιαννόπουλος


From: Hera 
Sent: Sunday, 1 February 2015 9:13 PM
Subject: ΑΥΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΜΕΓΑΛΗ ΨΕΥΤΡΑ

Συνεχίζοντας με αυτά που λέγαμε για την πολιτική, εγώ η γραφική και εκ φύσεως εύπιστη,που αγαπώ και εμπιστεύομαι και δεν είμαι κρυψίνους,και όλοι γνωρίζουν τι πιστεύω και πάντα αγωνίζομαι για την αλήθεια χωρίς να χαρίζομαι σε κανέναν,  επειδή έτσι είναι ο χαρακτήρας μου,  αλλά ενημερωμένη περί γεωπολιτικής κλπ, έχω φαντασία που ίσως ο πολύς κόσμος δεν έχει ή απλά μέσα στην απελπισία του πιάνεται από όπου βρεί.

Περιμένουμε να δούμε λοιπόν τι θα γίνη όταν μετά μερικούς μήνες θα πέσουν οι μάσκες, ενδεχομένως ξεφορτωθούν τον Καμμένο και ο εβραίος Axel Cipra ίσως με τη συμμαχία του βρωμο-ποταμιού κάνουν τα εξής:

Με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής (σκόπιμα είχε καλλιεργηθεί η διαφθορά στο θεμα αυτό) διαλύσουν όχι αυτούς που τα βγάλανε έξω ή τους οφσώρ κλπ αλλά ότι απέμεινε από την ντόπια παραγωγή τροφίμων (κτηνοτροφία, πτηνοτροφία κλπ), όσες επιχειρήσεις απόμειναν, την ναυτιλία μας (να αναγκάσουν τους εφοπλιστές να βγάλουν την ελληνική σημαία και από το τελευταίο ελληνικό πλοίο), τον τουρισμό κλπ με αποτέλεσσμα την πλήρη εξάρτηση της χώρας από τους εβραίους που θα τα πάρουν όλα στα χέρια τους. (Ο Μητσοτάκης δεν έδιωξε όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις μας;)

Επίσης, θα αναγνωριστεί η Τουρκότητα των μουσουλμάνων της θράκης και θα χάσουμε και τη θράκη, θα γίνει δεκτό το όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια (πάει και η Μακεδονία μας), θα  τεθεί θέμα Τσαμουριάς (πάει και η Ήπειρος), θα υποκινηθούν αυτονομιστικές κινήσεις στην Κρήτη κοκ.
Με την ελλλληνοποίηση εκατομμυρίων ισλαμιστών μεθαύριο θα γίνουμε και ισλαμικό κράτος αφού ψηφίζοντας θα βγάζουν κυβέρνηση, θα κυνηγηθούν οι χριστιανοί παντοιοτρόπως κλπ.

Θα δούμε επίσης αν ποτέ θα πάνε φυλακή οι δοσίλογοι,αν γίνη έρευνα για την ΕΛΣΤΑΤ και το φουσκωμένο έλειμμα που μας έβαλε το ΔΝΤ και τους υπόλοιπους μπάστακες από πάνω μας,αν κηρυχθεί παράνομο το χρέος επειδή το πλαστογράφησαν με την ΕΛΣΤΑΤ, αν οι τραπεζίτες επιστρέψουν τα 233 δις που πήραν και φόρτωσαν στο λαό,  αν καταγγελθούν τα μνημόνια και αν πάμε τη Γερμανία στο Δικαστήριο της Χάγης για όσα μας έχει κάνει και μας χρωστάει φυσικά.

Εύχομαι να βγώ μεγάλη ψεύτρα, αλλά έχω μια ΦΑΝΤΑΣΙΑ, πανάθεμά την....

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger