Άκρως περίεργες εξελίξεις έχουμε τις τελευταίες μέρες,με την μια είδηση να διαδέχεται την άλλη στα διεθνή ΜΜΕ, όσον αφορά την Χώρα μας!

Και ενώ τα Ελληνικά και ξένα ΜΜΕ σήμερα θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο κρίσιμο Eurogroup,
σε δημοσίευμα της International Business Times αναφέρει οτι : Η Ρωσία θα προβεί σε μια πτήση παρατήρησης σε όλη την Ελλάδα,στο πλαίσιο της Συνθήκης των Ανοικτών Ουρανών μεταξύ 9 Φλεβάριου με 13 Φεβρουαρίου! Τυχαιο? Δεν νομίζω!
Η πτήση παρατήρησης θα πρέπει να διεξάγεται σε ένα μέγιστο εύρος περίπου 628 μίλια,
ενώ μια ομάδα από Έλληνες ειδικούς , θα επιβιβαστούν στα Ρωσικά αεροσκάφη, για την
παρακολούθηση της πτήσης, και να διασφαλίσουν ότι τα πρότυπα της Συνθήκης δεν παραβιάζονται.
Στο πλαίσιο της διεθνούς Συνθήκης των Ανοικτών Ουρανών μια ομάδα Ρώσων επιθεωρητών,
σχεδιάζουν να διεξάγουν πτήσης παρατήρησης, με ένα ρωσικό αεροσκάφος Antonov An-30,
πάνω από το έδαφος της Ελληνικής Δημοκρατίας,» Πηγη της » RIA Novosti ανέφερει:
Η πτηση παρατήρησης, πραγματοποιείται με σκοπό την προώθηση περισσότερης
διαφάνειας στις στρατιωτικες δραστηριότητες των κρατών-μελών της Συνθήκης. »
Η ανακοίνωση σχετικά με την πτήση παρατήρησης, έρχεται σε μια εποχή που οι σχέσεις
μεταξύ της Ρωσίας και της νέας Ελληνικής Κυβέρνησης , έχουν αρχίσει να αναθερμενεται.
Την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε τον νεοεκλεγέντα Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί τη Μόσχα.
Ο Τσίπρας, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα, ότι δεν υποστηρίζει την επέκταση των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με τη Μόσχα, για την κρίση στην ανατολική Ουκρανία, και αναμένεται να επισκεφθεί τη Ρωσία στις 9 Μαΐου. Δειτε εδω το δημοσιευμα με τιτλο: Russia To Conduct Observation Flight Over Greece Under Open Skies Treaty: http://www.ibtimes.com/russia-conduct-observation-flight-over-greece-under-open-skies-treaty-1809598
Η είδηση αυτή έρχεται χρονικά πολύ κοντά με την Δημοσίευση των Αρθρο μου,με τιτλο : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Διάλογος Τσίπρα-Πούτιν! Η Αποκάλυψη Πούτιν, που άφησε άφωνο τον Τσίπρα! Πάμε για ΠΟΛΕΜΟ; και το Αρθρο: Άκρως Απόρρητη Έκθεση: Ο Πούτιν Στέλνει Ειδικές Δυνάμεις για να προστατεύσουν τη ζωή του Έλληνα Πρωθυπουργού «με κάθε κόστος»
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, τα πράγματα στην Ουκρανία αργήσουν να σκουραίνουν!
Ομπαμα και Μερκελ,στην συνάντησή τους στον Λευκο Οικο, συμφώνησαν να παραδώσουν όπλα,στον Ουκρανικο Στρατο!
Αν γίνει αυτο το ενδεχομενο του τρομου, θα υπάρξει γενικευμένη σύγκρουση στην Ουκρανία, αφού ο Πουτιν εχει προειδοποιησει την Δυση, οτι η Ρωσία δεν θα ανεχθεί την οποιαδήποτε παρέμβαση της Δυσης, στο να βοηθησουν,και να εξοπλίσουν τον Ουκρανικο Στρατο!
Και οτι κατι τετοιο θα φερει την αμεση αντιδραση του Ρωσικου Στρατου!
Μαλιστα ο Πουτιν στην προσφατη τηλεφωνικη του επαφη με τον Τσιπρα,του ανέφερε καθαρα, οτι η Ρωσια ενδέχεται να εμπλακεί σε Πολεμο!
Δεν ειναι τυχαιο οτι μετα την τηλεφωνικη επαφη που ειχαν οι δυο ηγετες, και την αποκάλυψη μου στο Αρθρο μου, για την υπαρξη Ρωσικής Άκρως Απόρρητη Έκθεση: για την προστασια του Έλληνα Πρωθυπουργού, η Ρωσια στελνει ενα Στρατιωτικο Αεροσκαφος, με σκοπο να ψάξει απο την μια ακρη της Ελλαδας στην αλλη! Αλλα το θεμα ειναι τι ψαχνει?
Και γιατι Τωρα! Την ιδια μερα που διεξάγεται το Eurogroup!
Τι ειναι αυτο που ψαχνουν οι Ρωσοι στην Ελλαδα? Στρατιωτικοί Αναλυτές σε παλαιότερα Άρθρα,αναλυουν οτι αυτες η πτήσεις , με τον κατάλληλο φωτοακουστικο, και ηλεκτρονικο εξοπλισμο του αεροσκαφους που διεξάγει αυτην την ερευνα, μπορουν να εντοπισουν μυστικα κεντρα παρακολουθησης!
Δηλαδη υπαρχει το ενδεχομενο,οι Ρωσοι να ψαχνουν για μυστικα κεντρα,βασεις,ανα την Ελλαδα,που υπαρχουν συστηματα και εξοπλισμος παρακολουθησης, που ενδεχεται να ανηκουν σε ξενες δυναμεις,π χ Γερμανια,ΗΠΑ.
Εκτος και η λεγόμενη πτήση παρατήρησης, είναι μια πρόφαση,ωστε να πατήσουν το ποδι τους στη Ελλαδα η 125 ανδρες τον Ρωσικων ειδικών δυνάμεων
( SVR RF ) που θα διασφαλίσουν την προστασία της ζωής με κάθε κόστος του Α.Τσιπρα!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης
email: sp.barber@hotmail.gr


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger