Η Μαρία Σολωμού, σε πρόσφατη συνέντεύξή της σε εφημερίδα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

«Όχι, για μένα ο Βαρουφάκης δεν είναι καθόλου $exy. Εγώ δεν βρίσκω $exy τους πολιτικούς, με ξενερώνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να το παίξουν σωτήρες την ώρα που η χώρα βυθίζεται στην οικονομική κρίση. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν τους, αλλά τουλάχιστον αν είναι να γίνουν τρία βήματα για τη χώρα μας, αυτά τα βήματα ας έρθουν από όποιο κόμμα κι αν είναι. 
Το θέμα είναι να βελτιωθεί η κατάσταση στην οποία ζούμε», αποκάλυψε.

Μάλιστα, η ηθοποιός θεωρεί πως το βιβλίο «50 αποχρώσεις του Γκρι» είναι απίστευτα χαζό και είναι άθλια λογοτεχνία, κατώτερη από ένα άρλεκιν.

«Μα δεν τις έχω δει! Πριν χρόνια μου είχαν πάρει δώρο και τα τρία βιβλία της σειράς και είναι αλήθεια πως το πρώτο το διάβασα μέσα σε 2 ημέρες λόγω της πλοκής του. Στο δεύτερο έκανα ένα μήνα για να διαβάσω το μισό και το τρίτο δεν το άγγιξα καν.

 Για μένα οι «50 Αποχρώσεις» είναι άθλια λογοτεχνία, πολύ κατώτερη από ένα άρλεκιν. Είναι ένα απίστευτα χαζό βιβλίο. Είδα το trailer της ταινίας και δεν μου άρεσε καθόλου. Μα τι βρήκαν σε αυτούς τους πρωταγωνιστές και τους διάλεξαν; Έψαξαν πολύ; Υπάρχουν φορές που και το Hollywood κάνει λάθη», δήλωσε.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger