Οι ληστές εισέβαλαν στη ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι την ώρα που ήταν σε εξέλιξη χρηματαποστολή και άρπαξαν 55.000 από τις 70.000... Τα υπόλοιπα τα βούτηξαν οι τρεις εργαζόμενοι στην εταιρεία.

Απίστευτο κι όμως αληθινό… 
Τρεις υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ κατηγορούνται ότι εκμεταλλεύτηκαν ληστεία που έγινε στα γραφεία της υπηρεσίας στο Μαρούσι, προκειμένου να αποσπάσουν και οι ίδιοι μεγάλο χρηματικό ποσό. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 46 και 48 ετών και μία 60χρονη γυναίκα. 

Το περιστατικό συνέβη στις 2 Μαρτίου στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της ΕΥΔΑΠ στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Μαρούσι, όταν δύο άντρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα εισέβαλαν στο εσωτερικό του καταστήματος την ώρα που ήταν σε εξέλιξη χρηματαποστολή και, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, άρπαξαν περίπου 70.000 ευρώ. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τρεις υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ, εκμεταλλευόμενοι την σύγχυση που επικράτησε στο κατάστημα, άρπαξαν και αυτοί μεγάλο χρηματικό ποσό από το ταμείο της εταιρείας.

Την υπόθεση άρχισε να ερευνά κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής το οποίο, μετά την ανάλυση των καμερών και άλλων στοιχείων της υπόθεσης, ανακάλυψε ότι οι ληστές άρπαξαν περίπου 55.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 15.000 ευρώ φαίνεται πως κατέληξαν στις τσέπες τριών υπαλλήλων της εταιρείας που ήταν παρόντες στο περιστατικό.

Ήδη για αυτό το περιστατικό έχει ενημερωθεί η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ ενώ συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τη σύλληψη των ληστών.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger