Η μάζα των καθολικών πιστών αλλα και ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει κατανοήσει περί τίνος εκκλησία πρόκειται...η καθολική εκκλησία αποτελείται απο σατανιστές κληρικούς που χρησιμοποιούν την πίστη για να διαπράττουν εγκλήματα εναντίον των παιδιών. Βασική ιεροτελεστία ειναι ο βιασμός και η θυσία μικρών παιδιών. 

Ενας Ιρλανδός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ο Richie Allen αναφέρει οτι ο πρώην Πάπας ο Γερμανός Ιωσηφ Ραντζινγκερ (Βενέδικτος) έδινε συμβουλές στους αρχιεπισκόπους της καθολικής εκκλησίας πως να αντιδράσουν στις ερωτήσεις της αστυνομίας οταν οι παπάδες κατηγορούνται για τον βιασμό των παιδιών. Μια απο τις λύσεις ηταν η αλλαγή της ενορίας ώστε το παπαδαριο να μπορουσε να συνεχίσει τις βρωμοδουλειές του εις βάρος αλλων παιδιών. 

Υπάρχουν μάρτυρες που ονομάζουν το όνομα του Ραντζιγκερ οταν λάμβανε μερος στις σατανικές ιεροτελεστίες και ανθρωποθυσίες παιδιών. Συμφωνα με την μάρτυρα Toos Nijenhuis o Ραντζιγκερ σκότωσε ενα κοριτσάκι το φθινόπωρο του 1987 σε ενα γαλλικό κάστρο. 

Συμφωνα με τον Ιρλανδο Allan η καθολική εκκλησία εχει ασπαστεί τον σατανισμό, οι πράξεις τους δεν ειναι τυχαίες και δεν ειναι απλά μονο παιδεραστές. Δυστυχώς δεν ειναι μονο η καθολική εκκλησία που ασχολείται με τον σατανισμό αλλα και οι βασιλικές οικογένειες, ποδιτσες, πολιτικοί, δικαστές και δικηγόροι κτλ. 

Πραγματικά ειναι αδιανόητο οτι με τοσες εκατοντάδες υποθέσεις βιασμών παιδιών απο καθολικούς παπάδες και αλλων σατανιστικων δραστηριοτήτων που δεν βγαίνουν ποτε στην επιφάνεια...η καθολική ύπνωση των πιστών είναι απίστευτα συγκλονιστική!!! Εξαφανίζονται εκατοντάδες χιλιαδες παιδιά σε ολο τον κοσμο αλλα κανεις δεν καταλαβαίνει γιατι;;; 

Μετα την ξαφνική του αποχώρηση ο σατανιστης παιδεραστής Πάπας Βενέδικτος ειχε δηλώσει οτι θα έμπαινε σε ενα μοναστήρι. Αλλα ο δολοφόνος κρύβεται ακόμα μες το Βατικανο διότι εκει μεσα δεν μπορεί κανείς να τον ακουμπήσει. Το Βατικανο προστατεύει τους σατανιστές παιδεραστές γιατι το κτήνος ειναι βαθιά μεσα κρυμμένο. 

Ο βρωμοπαπας καταδικάστηκε με την ποινή φυλάκισης των 25 χρόνων απο το Common law courts justice στις Βρυξέλλες....αλλα ποιος απο τα καθάρματα δημοσιογράφους θα γράψει την αλήθεια για το κέντρο του κτήνους! Στην ιστοσελίδα του ITCCS μπορείτε να βρείτε και άλλες πληροφορίες. 



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger