Αυξάνεται σε καθημερινή βάση ο αριθμός των πολιτικών εκπροσώπων του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου», οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου (για τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα εννοείται) για την επερχόμενη κοινωνική και εκλογική άνοδο και απήχηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Την σκυτάλη των δηλώσεων πήρε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος σε άρθρο του στα «Νέα» της Δευτέρας ξεκινάει ως εξής: «Ελάχιστες εβδομάδες μετά τις εκλογές και η αρχική ευφορία δίνει τη θέση της σε έναν αγωνιώδη προβληματισμό. Ποιο είναι το επόμενο βήμα για τη χώρα όπως εξελίσσονται σήμερα τα πράγματα; Ο Α. Σαμαράς και ό,τι αυτός εκφράζει στον χώρο της Δεξιάς προσδοκούν μια «αριστερή παρένθεση» για λόγους ατομικής επιβίωσης. Επενδύουν στην ιστορική αποτυχία του εγχειρήματος που θα τους ξαναφέρει στην εξουσία. Το σενάριο εκτός του ότι είναι καταστροφικό για τη χώρα δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα φέρει πίσω μια συντηρητική Δεξιά και όχι μια εφιαλτική φασίζουσα Ακροδεξιά σε συνθήκες διάλυσης, απόγνωσης και χάους».
Ο Σκανδαλίδης δεν κάνει τίποτα άλλο από το να επαναλαμβάνει την ανησυχία που έχει κυριεύσει τους εκπροσώπους όλου του εκδοτικού, κοινωνικού και πολιτικού κατεστημένου, σχετικά με το σοβαρό ενδεχόμενο η αποτυχία (και) της νέας συγκυβέρνησης να οδηγήσει σε μια εκρηκτική εκτίναξη της επιρροής και των ποσοστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο Σκανδαλίδης χαρακτηρίζει μάλιστα ως «εφιαλτική» αυτή την προοπτική, γιατί προφανώς μια ισχυρή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία θα αντλεί την Δύναμή της από την Λαϊκή θέληση, δεν πρόκειται να κάνει καμία υποχώρηση απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους.
Πολύ περισσότερο, θα κινήσει έμπρακτα τις διαδικασίες για την απονομή ευθυνών σ’ όλους όσοι ευθύνονται για την μνημονιακή σκλαβιά, αλλά και για την κάθαρση που πρέπει να γίνει για τα χρόνια εγκλήματα των κλεφτοκομμάτων σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού. Η ανησυχία ενός εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος με τη γνωστή διασύνδεσή του με την… ηθική και την οικονομική διαφάνεια, για την ενίσχυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δείχνει που βρίσκεται η μόνη αληθινή ελπίδα για Εθνική Επιβίωση και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Γιώργος Μάστορας


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger