ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

Με τον συγκεκριμένο τίτλο, εκατοντάδες αναγνώστες αλλά και διαδικτυακοί φίλοι του makeleio.gr και της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δυσπιστούν και αρνούνται να πιστέψουν στα όσα λένε ιατροδικαστές αλλά και αστυνομία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του φοιτητή της Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Απόψε στην εκποκμπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα τους ακούσουμε όλους πολύ προσεκτικά. Τα πορίσματα δυστυχώς δεν μας πείθουν. Οι περισσότεροι φίλοι μας υποστηρίζουν ότι κάτι πολύ σοβαρό έχει μεσολαβήσει από την ώρα που ο άτυχος φοιτητής αποχωρεί από τη Σχολή και εξαφανίζεται στο δάσος.

Διαβάστε ένα από τα μηνύματα φίλου του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για να αντιληφθείτε ότι ειδικά οι νέοι άνθρωποι δεν πείθονται από όλα όσα ακούνε τις τελευταίες ώρες.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ.ΧΙΟ

“Η υποθεση του Βαγγελη Γιακουματη μου μυριζει δολοφονια και οχι αυτοκτονια.Να πειτε στην εκπομπη διαφορα ερωτηματικα που δημιουργουνται με την υποθεση αυτη,οπως:

1)Στο βιντεο απο το βενζιναδικο, ο βαγγελης περπαταει νευρικα και με γρηγορο βηματισμο πραγμα που σημαινει οτι ηξερε που πηγαινει.Δεν κοιταει αριστερα δεξια να βρει ενα σημειο για να αυτοκτονησει.

2)οποιος θελει να αυτοκτονησει δεν παει μεσα σε χωραφια,περπατησε 800 μετρα στο κεντρικο δρομο και μετα αλλα 400 μετρα μεχρι το σημειο που βρεθηκε συνολο 1.2χιλιομετρο.Μηπως τον περιμεναν εκει καποιοι ή καποιος;;;Αν οχι τα παιδια των σκληρων κρητικων μηπως τον περιμενε εκει ο κρητικος που ηταν φανταρος;;

3)Αν ειναι αληθεια οτι ζητησε βοηθεια απο ενα σπιτι πριν βρεθει το αψυχο σωμα του βαγγελη πως ειναι δυνατον καποιος που ζηταει βοηθεια μετα να αυτοκτονει;;

4)0 βαγγελης κυκλοφορουσε με μαχαιρι και κανενας δεν το εχει αναγνωρισει;;κανενας δεν το εχει δει;;ουτε ο συγκατοικος;;

5)Ενα παιδι δειλο πως βρηκε το κουραγιο να αυτοκτονησει ειδικα με ενα τροπο που ο θανατος δεν ερχεται ακαριαια και με ενα μαχαιρι σουγια που θελει δυναμη.

6)Ρωτησε τον συγκατοικο αν θελει τα κλειδια και τελικα τα πηρε,που σημαινει ειχε σκοπο να γυρισει.

7)Αν ειναι τελικα αυτοκτονια στις τουαλετες τι εγινε;; Μηπως τραβηξαν φωτογραφιες την ωρα που πηγαινε να κανει την αναγκη του και του ελεγαν οτι θα δειξουν τις φωτογραφιες στην σχολη;;

8)μηπως το σημειο αυτο που βρεθηκε ο βαγγελης ηταν σημειο συναντησης με την παρεα των Κρητικων και δεν ηταν τυχαιο;;(δηλαδη να ηξερε το μερος αυτο)Ισως να πηγαιναν εκει για να παρουν ναρκωτικες ουσιες.(πχ για να καπνισουν χασισι)



 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ…


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger