Το σκληρό πρόσωπο της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Κύπρο, με την φτώχεια και την ανέχεια να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αλλά πολλές φορές να μην προβάλλεται από τα ΜΜΕ έρχεται να δώσει στο φως ο Δημοσιογράφος Λουκάς Φουρλάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.



Για ακόμη μια φορά η ανεργία η φτώχεια και η πείνα οδηγούν τους Κύπριους συμπολίτες μας σε ακραίες πράξεις, όπως η αυτοχειρία.Το κούρεμα, τα χρέη, η εξαθλίωση και η πείνα έχουν μαστιγώσει για τα καλά την Κύπρο του 2015.

Μέσω του δικού του tweet  ο Λουκάς Φουρλάς ανέφερε κάτι το οποίο μας σόκαρε. Τριάντα συμπολίτες μας από την αρχή του έτους έχουν βάλει τέρμα στη ζωή τους εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων. Ενώ ο δημοσιογράφος θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα, επισημαίνει πως πρόκειται για ειδήσεις που δεν θα τις δείτε πουθενά στα δελτία ειδήσεων γιατί πολύ απλά απαγορεύεται  από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης.

Ένας 57χρονος από την Ψημολόφου έδωσε τέρμα στην ζωή του επειδή δεν είχε να φάει… φυσικά δεν είναι ο πρώτος συμπολίτης μας που οδηγείται σε τέτοια ακραία πράξη


Άλλη μια περίπτωση είναι ο 52χρονος από την Λεμεσό που πριν από τρεις περίπου εβδομάδες κρεμάστηκε στο σπίτι του λόγω του κουρέματος αλλά και των χρεών που είχε.


Άγιες μέρες που είναι, δώστε λίγη αγάπη στους ανθρώπους που την έχουν πραγματικά ανάγκη, ένα πιάτο φαγητό και μια αγκαλιά δεν είναι κάτι που κοστίζει και όμως μερικοί άνθρωποι το έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger