Μέσα στο μαντρί όπου φύλαγε τα πρόβατά του είχε καλλιεργήσει μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία που δεν πρόλαβε να... μεγαλώσει, ένας 34χρονος κτηνοτρόφος στην Αλεξανδρούπολη! Οι εκπαιδευμένοι σκύλοι που έφεραν μαζί τους οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν τα νεαρά δενδρύλλια.

Η χασισοφυτεία, που, σύμφωνα με το protothema, ήταν χωρισμένη στα δυο μέσα στο ποιμνιοστάσιο και σε μία αποθήκη του δράστη, αποτελούνταν από 50 δενδρύλλια κάνναβης ύψους μεταξύ πέντε και 0,40 εκατοστών, ενώ δίπλα υπήρχαν και σπόροι κάνναβης.

Πριν καλά- καλά την εντοπίσουν τα σκυλιά, ο 34χρονος συνελήφθη καθώς εξύβρισε έναν αστυνομικό και αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη ένα μαχαίρι μήκους 0,30 εκατοστών και 11 φυσίγγια κρότου.

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης στην οποία παραπέμφθηκε ο χασισοκαλλιεργητής, του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, απείθεια, εξύβριση και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί τελωνειακού κώδικα, καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκε και μια συσκευασία με αδασμολόγητο κατεργασμένο καπνό βάρους 115 γραμμαρίων.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger