Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας Πειραιά και πλέον η αναλαμβάνει η Ασφάλεια Πειραιά και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διαπιστώσει ποιος ή ποιοι θέλουν νεκρή την γνωστή δημοσιογράφο

Στόχος δολιοφθοράς με κίνητρο τη δολοφονία φαίνεται πως έχει πέσει πασίγνωστη παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.
Πριν από περίπου 15 ημέρες, ο σύντροφος της παρουσιάστριας οδηγούσε το αυτοκίνητό της και κάποια στιγμή αντιλήφθηκε πως δεν υπάκουαν τα φρένα. Ευτυχώς ο σύντροφος της παρουσιάστριας αντέδρασε εξαιρετικά ψύχραιμα και σιγά-σιγά κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα, ρίχνοντάς το με χαμηλή ταχύτητα σε ένα κολονάκι.
Η δημοσιογράφος μετέφερε το αυτοκίνητό της στο συνεργείο και εκεί την ενημέρωσαν για τη δολιοφθορά, αφού αυτή η βλάβη δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί με άλλο τρόπο, παρά από σκόπιμη ενέργεια σε βάρος. Ενημερώθηκε παράλληλα και η ασφαλιστική της εταιρεία που προχώρησε σε πραγματογνωμοσύνη και με αυτό το έγγραφο προσήλθε στην Εισαγγελία Πειραιά όπου κατήγγειλε το γεγονός.
Από την πλευρά της, η Εισαγγελία αναμένεται να στείλει έγγραφο αίτημα στην Ασφάλεια Πειραιά για να προχωρήσει σε προανάκριση, καθώς ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατ' αγνώστων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή δημοσιογράφος δεν ήταν σε θέση να υποδείξει ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε βάρος της αφού δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια έρευνα που θα μπορούσε να ενοχλήσει κάποιον και έτσι οι υποψίες στρέφονται στον ευρύτερο κύκλο της είτε ακόμα και σε άγνωστο άτομο που της έχει επιτεθεί διαδικτυακά κατά το παρελθόν με σεξιστικά σχόλια.
Ειδικά για το τελευταίο σκέλος θα εμπλακεί στην έρευνα και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ελεγχθούν οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να διαπιστωθεί ή όχι, εάν μέσω αυτών προκύπτει η οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό. Πρόσθετα, η δημοσιογράφος ζήτησε την βοήθεια και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger