O Νεοϋορκέζος πλαστικός χειρουργός, Norman Rowe, κατάφερε να αναπτύξει μια μέθοδο που απευθύνεται σε εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν μεγαλύτερο στήθος αλλά διστάζουν μπροστά σε ένα χειρουργείο.

Στήθος που φουσκώνει και… ξεφουσκώνει

Το «στήθος διακοπών», όπως το αποκαλούν μπορεί να το αποκτήσει κάθε γυναίκα σύντομα, χωρίς πόνο, αλλά προς το παρόν το «θαύμα» διαρκεί μόνο 24 ώρες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα aftodioikisi.gr, o Norman Rowe έχει αναπτύξει την 24ωρη μέθοδο «InstaBreast», με την οποία εγχύνεται στο μαστό ένα αλατούχο διάλυμα το οποίο διογκώνει το στήθος. Μειονέκτημα της μεθόδου η μικρή διάρκεια του αποτελέσματος, καθώς το στήθος ξεφουσκώνει και επανέρχεται στο φυσιολογικό μέγεθος μετά από 24 ώρες. Ο ίδιος σχολιάζει ότι είναι διαφορετική η αίσθηση να νιώθεις ότι έχεις μεγάλο στήθος αντί να βάζει «μαξιλαράκια» στο σουτιέν σου.

Η διαδικασία θα κοστίζει περίπου 2.500 δολάρια και διαρκεί μόνο 20 λεπτά.

Επόμενος στόχος του Rowe να εξελίξει τη μέθοδο ώστε το στήθος να διατηρείται μεγάλο τουλάχιστον δύο ή τρεις βδομάδες, κάτι που ελπίζει πως θα το καταφέρει έως το 2016 και για αυτό βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με την Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δαιμόνιος πλαστικός θέλει να χρησιμοποιήσει την εν λόγω τεχνική και στους άνδρες, φουσκώνοντας τους μύες τους.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger