Ο Michael Tellinger μοιράζονται τη θεωρία του ότι ο ήχος είναι μια από τις πιο άφθονες μορφές της ελεύθερης ενέργειας στον πλανήτη. 

Συκεκριμένα ο ήχος είναι η πρωταρχική πηγή όλων των πραγμάτων και είναι ο κοινός παρονομαστής όλης της δημιουργίας. 

Υπάρχουν στοιχεία ότι οι αρχαίοι χρησιμοποιούσαν τον ήχο ως ενέργεια. Ο  Michael εξηγεί ποια βασικά αρχαία αντικείμενα  έχουν βρεθεί  και που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή του ήχου.

Εξηγεί επίσης πώς ο ήχος είχε χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια για να αιωρούνται αντικείμενα και να δημιουργήθουν τα μνημεία ή να  ανοίγονται  δίνες και  επέτρεπεται σε ενα  διαστημικό σκάφος να έρχεται και να φεύγει.

Η φυλή των εξωγήινων όντων που κυριαρχούν σήμερα και  ελέγχουν τον πλανήτη  ονομάζεται Anunnaki.

 Η ανθρώπινη φωνή είναι μια ισχυρή γεννήτρια ενέργειας για τους Anunnaki.

Οι άνθρωποι γίνονται ενεργειακοί  αγωγοί, όταν  για παράδειγμα πολλοί άνθρωποι συγκεντρώνονται και, δημιουργούν ένα τεράστιο ποσό ενέργειας που μπορεί να συλλέγεται μέσω της συγκίνηση, του ενθουσιασμό, του φόβο  και του ήχου της ανθρώπινης φωνής.

Η αρχή αυτή μπορεί να εφαρμοστεί με τη διάταξη των εκκλησιών και των καμπαναριών. 
Εάν χρησιμοποιηθούν ως κεραίες για να μαζέψουν το τραγούδι και την δοξολογία του Θεού. 

Οι περισσότεροι ναοί είναι τα πρότυπα των κυκλωμάτων υπολογιστών....

Ο Michael Tellinger μας  ενθαρρύνει να κάνουμε την έρευνα και να σκεφτούμε για το πώς τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν τώρα.

Αν συνεχιστεί η αύξηση της συχνότητα της γης, τότε δεν θα είναι σε θέση να συντονιστούν μαζί της. Αυτό σε συνδυασμό με την αύξηση της ανθρώπινης συνείδησης,  σημαίνει ότι έχουμε τώρα περισσότερα πυρομαχικά με τα οποία μπορούμε να  παίξουμε ένα δίκαιο παιχνίδι.


Μπορούμε να τερματίσουμε την ηχητική ενεργειακή συγκομιδή των  αρχαίων ελεγκτών των  Ανουνάκι, ώστε να   οδηγούν μακριά από τον πλανήτη....

Δημοσίευση σχολίου

Blogger