«Ανέφικτος ο συμβιβασμός» λέει ο αντιπρόεδρος της Βουλής

Μπορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Σακελλαρίδης να βλέπει… συμφωνία με τους εταίρους, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο, ο οποίος μίλησε νωρίτερα για σκηνικό ρήξης και αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους

«Βλέπω πλήρες αδιέξοδο και σκηνικό ρήξης. Δεν βλέπω να επιτυγχάνεται συμβιβασμός. Βλέπω ότι είναι ανέφικτος ο συμβιβασμός και κυρίως ο έντιμος συμβιβασμός άρα φαίνεται ότι πάμε σε ρήξη», είπε ο κ.Μητρόπουλος, στα Παραπολιτικά.

Στο ερώτημα αν βλέπει εκλογές ή Δημοψήφισμα, ο κ.Μητρόπουλος είπε ότι βλέπει δημοψήφισμα, αλλά όχι για παραμονή ή όχι στο ευρώ, αλλά για τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης.

«Ανεξαρτήτως έκβασης, ανεξαρτήτως έντιμου συμβιβασμού ή ρήξης, βλέπω δημοψήφισμα απόρριψης τρίτου μνημονίου. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αποφύγει το δημοψήφισμα, είτε προχωρήσει σε συμφωνία με τους δανειστές, είτε όχι» είπε ο κ.Μητρόπουλος.

Κληθείς να απαντήσει τι θα κάνει η κυβέρνηση αν ο λαός στο δημοψήφισμα απορρίψει την ατζέντα των δανειστών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι οι δανειστές θα το ξανασκεφτούν και δεν θα προχωρήσουν σε ρήξη.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger