Ποτέ πριν δεν ασχολήθηκα με τέτοια θέματα προσωπικά. Ωστόσο, η γνώση είναι ισχύς λέει πολύ σωστά μια λαϊκή παροιμία. 
Σε προηγούμενες αναρτήσεις μου μίλησα για εκτεταμένη μόλυνση του πλανήτη από ραδιενέργεια το 2028-2030.

Τα συμβάντα ξεκινούν τέλη Μαϊου με Ιούνιο για Ελλάδα και για έναρξη τρίτου παγκόσμιου πόλεμου, ελέω αρχικά περιφεριακών συγκρούσεων.

Στην Ρωσία έγιναν πάνω από 300 συλήψεις ξένων πρακτόρων κατευθυνόμενων από συγκεκριμένα κράτη. Έγινε επίσης απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν με ραδιενεργό πολώνιο. Την ίδια στιγμή η Τουρκία ετοιμάζεται πυρετωδώς για εισβολή στην Συρία. Είναι επίσης πολύ πιθανή μία εισβολή της Τουρκίας η οποία θα φθάσει σχεδόν στην Αθήνα σε 3 ημέρες, διότι ο Ελληνικός στρατός και η πολιτοφυλακή βρίσκονται σε κατάσταση διάλυσης. Πάρτε για παράδειγμα την Καβάλα. Η πόλη έπρεπε για να φρουρείται να έχει 3 στρατόπεδα, γιατί είναι κλειστή από παντού (βουνά περιμετρικά), και δεν υπάρχει παρά μία μικρή φρουρά για το θεαθείνε. 

Τέλη Μαϊου αναμένεται χρεοκοπία της Ελληνικής οικονομίας, και προσυμφωνημένη (ήδη) επιβολή στρατιωτικού νόμου για τουλάχιστον 1 εξάμηνο στην Ελλάδα. Ο στρατιωτικός νόμος που πρόσφατα επεβλήθηκε στις ΗΠΑ, θα δούμε μέσα στο έτος να επιβάλεται και σε πλήθος άλλα κράτη παγκοσμίως (Οργουελικού τύπου κοινωνίες).

Την επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα, θα σταματήσει η κάθοδος του Ρωσικού στρατού, ο οποίος στοχεύει την συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Κατάρ. Επίσης Ο Πούτιν θέλει οποσδήποτε να “τελειώνει” με την παρούσα κυβέρνηση της Ουκρανίας και θα καταλάβει εντός του επόμενου εξαμήνου την Ουκρανία, με σκοπό την αλλαγή της τωρινής κυβέρνησης. Πολοί στρατιωτικοί και στην Ελλάδα που γνωρίζουν τα τεκτενόμενα, ήδη έχουν αγοράσει εκτάσεις και σπίτια στην ορεινή Πίνδο και ετοιμάζονται για την αρχή του επερχόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου κατά τα γραπτά του Κοσμά του Αιτωλού. 

Στην Αμερική επίσης ετοιμάζονται για ολοένα αυξανόμενες βίαιες εσωτερικές ταραχές που θα ξεσπάσουν σε πολλές πολιτείες ταυτόχρονα. Στα σκόπια ετοιμάζονται για κατευθυνόμενη συμπλοκή με Αλβανία. Οι κούρδοι της Τουρκίας ετοιμάζονται να δημιουργήσουν δικό τους αυτόνομο κράτος.
Αυτοί που θα σωθούν είναι αυτοί που θα μπορούν να συνεργαστούν με τους γύρω τους ώστε να επιβιώσουν συλλογικά. Στην Ελλάδα η σύντομη κάθοδος του Τουρκικού στρατού, αφού αυτός ητηθεί από τον Ρωσικό στρατό , σημαίνει πως θα υπάρξει παρατεταμένη περίοδος μεγάλης πείνας και ταραχών λόγω λεηλασιών σε μεγάλες πόλεις. Στην συνέχεια έρχεται κάθοδος του στρατού του ΝΑΤΟ από εγνατία για να συγκρουστεί με τον Ρωσικό στρατό. Θα πρέπει στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως σε όλη την παγκόσμια ιστορία , η Μόσχα ποτέ δεν έχει καταληφθεί από ξένο στράτευμα. Μία φορά έφθασε στα περίχωρα της Μόσχας ο Μέγας Ναπολέων και κάθησε για 1 μόνον ημέρα. Αργότερα όταν αρχίσει ο πόλεμος με τις μηχανές τεχνητής νοημοσύνης η τελευταία πόλη ανθρώπων που θα πέσει στην επιφάνεια της γης θα είναι η Μόσχα, και το τελευταίο κράτος η Αυστραλία. Η πρώτη πόλη των μηχανών που θα κυριαρχήσουν το 2100 καθολικά στον πλανήτη γη θα δημιουργηθεί στην ΥΕΜΕΝΗ.

Ακόμη και τώρα δεν είναι αργά να οργανώσουν και να εκπαιδεύσουν την πολιτοφυλακή και τον εφοδιασμό, στα νησιά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Θα πρέπει όμως να κινηθούν γρήγορα και μεθοδικά διότι ο καιρός είναι πολύ κοντά πλέον....
Ισχύς εν την ενώση.

Λ Διόνυσος

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger