O ΕΧΩΝ ΟΤΑ ΑΚΟΥΕΤΩ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΣΘΕΤΩ

Ευχαριστούμε τον Λ Διόνυσο και τον Λ Απόλλωνα, για την ενημέρωση που μας έκαναν.

Έρχονται δύσκολες ώρες αδέρφια. Θα μας βρουν όλα ταυτόχρονα από παντού στην μικρή μας Ελλάδα=Φωτεινή=Ελένη.

 Φέτος θα είναι το πιο ζεστό καλοκαίρι μέχρι τώρα. Θα γίνει σεισμός μεγάλος και χρεωκοπία της Ελλάδος. Την πρώτη φορά που θα χρεωκοπήσουμε δεν θα φανεί. 

Όμως την δεύτερη, που θα ξαναχρεωκοπήσουμε, θα αρχίσει να φαίνεται. Προς το παρόν προσπαθούμε να μπλοκάρουμε τον πόλεμο, που θα ακολουθήσει του καταστροφικού σεισμού (χορηγίας των μηχανών κατά την είσοδό τους στην παρούσα πραγματικότητα), αλλά εάν δεν βάλουν μυαλό οι θετικοί, να συστρατευτούν για το καλό του τόπου που ζουν, παρά μας ετοιμάζουν καρναβάλια για τα δικά τους γούστα και Pride όνειρα οι Γιομπαζολιάδες των χρηματηστηρίων, τότε θα μας βρει κυριολεκτικά μία γενοκτονία, γιατί εάν τελικά ξεκινήσει -ο πολύ πιθανός πόλεμος-, θα μας χτυπήσουν από πολλά μέτωπα μαζί (από τα σύνορα σε Βορά και Ανατολή και εσωτερικά τα τζιχαντιστόπαιδα). 

¨Εχει καιρό που προειδοποιούμε, ότι κάποια όντα εξεληγμένης τεχνητής νοημοσύνης (πυριτικά όντα κοινώς ρομπότ) μπήκαν στο Ανιμάρτιξ μας, αρχικά μασκαρεμένα σαν τζιχαντιστόπαιδα, και πως έρχονται καταστροφές και συμφορές, αλλά κανείς δεν μας άκουει.... Θα μας έρθουν όλα μαζί στο καπάκι και η φουσκωμένη ΔΕΗ (αμ'δε αγαπητέ φίλε Κυριάκο).

 Αντ' αυτού μας είπαν πως έχουμε αρνητική σκέψη, και πως δεν συντελείται αυτή την στιγμή επαναπρογραμματισμός του Ανιμάτριξ???!!! Έλα ντεεε!!! Έστω και τώρα , ας ληφθούν κάποια μέτρα, μπας και μετριάσουμε τις συμφορές. 

Όπως μου εκμυστηρεύτηκε ο Απόλλων, εάν με όλα αυτά που θα συμβούν σε μικρό χρονικό διάστημα, δεν βάλουμε μυαλό, τότε θα απωλεσθούμε, στον ΚΑΙΑΔΑ και εμείς “φωτεινέ” άνθρωπε, μαζί με τους κλόουν του Ανιμάτριξ. 

Tόσο καιρό περιμέναμε , περιμέναμε για να δούμε τι?? 

Άνθρωπε ετοιμάσου -στο λέω με αγάπη-, γιατί έρχετε η σειρά σου... Εάν μπορείς ετοιμάσου...

Λ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger