Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζει σκιώδη κυβέρνηση!!!

Είναι πλέον τόσο σίγουρος για την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα ώστε διαμηνύει πως θεωρεί χρέος απέναντι στην πατρίδα την διάσωσή της. Μάλιστα ο Σαμαράς ζήτησε την συνδρομή 4 γνωστών πανεπιστημιακών που κινούνται στο χώρο της κεντροδεξιάς ενόψει της σκιώδους κυβέρνησής που ετοιμάζει. Στους πανεπιστημιακούς ανέθεσε 4 κομβικά "υπουργεία" ανάμεσα στα οποία το Παιδείας, το Εξωτερικών, το Ανάπτυξης και το Πολιτισμού.

Ο Σαμαράς με αυτή του την κίνηση επιχειρεί να προλάβει την κίνηση των Καραμανλή-Παυλόπουλου οι οποίοι ετοιμάζουν την πανηγυρική επιστροφή του πρώτου.

Ο Καραμανλής βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με στελέχη της Κομισιόν όπως ο Μαργαρίτης Σχοινάς και δηλώνει αποφασισμένος να κάνει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας με καθαρά φιλο-Ευρωπαικό προφίλ.

Την ίδια στιγμή καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και στο χώρο της κεντροαριστεράς με τους Γιάνη Βαρουφάκη και Ζωή Κωνσταντοπούλου να διεκδικούν το φιλέτο της μετα-Τσίπρα εποχής!

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger