Κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έλεγε πως η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο και αν διαβάσει κάποιος το παρακάτω περιστατικό θα διαπιστώσει ότι δεν είχε άδικο. Πρόκειται
αναμφισβήτητα για ένα συμβάν όπου αποδεικνύεται πέρα κάθε αμφιβολίας ότι στη χώρα βασιλεύει η παράνοια και κάθε λογής φοβίες. 
Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης, Αστέριος Φαρμάκης, για τη βράβευση μεταξύ διαφόρων εθελοντών και συλλόγων, αιμοδοτών και της Χρυσής Αυγής.
Η βράβευση έγινε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Κατερίνης, από το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη.


Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ Φαρμάκης, μεταξύ των συλλόγων και των μεμονωμένων εθελοντών που βραβεύτηκαν ήταν και η οργάνωση Πράσινη Πτέρυγα, που εκ των υστέρων με τρόμο ο διοικητής του νοσοκομείου ανακάλυψε ότι πρόσκειται στην Χρυσή Αυγή!

Η… τραγική αυτή αβλεψία, η οποία έγινε εν αγνοία της διοίκησης του νοσοκομείου βέβαια, έσπειρε τον πανικό σε νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς μήπως και το αίμα ήταν «μολυσμένο» από τον «ιό Χρυσή Αυγή».

Η διοίκηση του νοσοκομείου δεν το γνώριζε, αυτό το γνώριζαν όμως οι διοργανωτές της βράβευσης δηλαδή οι υπεύθυνοι του Τμήματος Αιμοδοσίας, εξήγησε ο κ. Φαρμάκης και για τους οποίους προβλέπονται βαρύτατες ποινές.

Τα μέλη της Πράσινης Πτέρυγας που βραβεύτηκαν, έβγαλαν φωτογραφίες τις οποίες ανάρτησαν στο διαδίκτυο γράφοντας ότι το νοσοκομείο της Κατερίνης βράβευσε την Χρυσή Αυγή και έτσι αποκαλύφθηκε το θέμα, πρόσθεσε ο κ. Φαρμάκης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν βουλευτές του Νομού, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, εκπρόσωποι στελέχη Βουλευτικών Γραφείων, πολλά διευθυντικά στελέχη του Νοσοκομείου και πλήθος εργαζομένων και εθελοντικών ομάδων.

Το μόνο που έλειπε να γίνει ήταν εξετάσεις για να δουν μήπως και είχαν... μολυνθεί από τον «ιό Χρυσή Αυγή».

“Δυστυχώς τα δημοκρατικά και πανανθρώπινα αντανακλαστικά του Τμήματος Αιμοδοσίας δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε απέναντι σ’ αυτό το φασιστικό/ναζιστικό (σ.σ. αγαπημένη λέξη) μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Αυτή είναι εγκληματική οργάνωση. Είμαστε απολύτως αλληλέγγυοι με τις ανακοινώσεις των φορέων του Ν. Πιερίας", επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ Φαρμάκης ο οποίος προχώρησε στη λήψη πειθαρχικών μέτρων, επειδή κάποιοι τόλμησαν να βραβεύσουν φορέα σαν το αίμα που προσέφεραν να ήταν μολυσμένο!

Διαβάστε τώρα τα μέτρα του διοικητή του νοσοκομείου:

Συγκεκριμένα ο διοικητής του νοσοκομείου ανακάλεσε τον έπαινο προς την "Πράσινη Πτέρυγα-Χρυσή Αυγή", κάλεσε σε απολογία τους υπεύθυνους της διοργάνωσης του Τμήματος Αιμοδοσίας, διέταξε ΕΔΕ για όλους τους υπεύθυνους του επαίνου και τη λήψη πειθαρχικών μέτρων ανάλογα με το πόρισμα της ΕΔΕ, απαγόρευση εθελοντικής αιμοδοσίας εν ονόματι φορέων όπως τα τμήματα της Χρυσής Αυγής, που φέρουν φασιστικά/ναζιστικά ή άλλα περίεργα ιδεολογικά περιτυλίγματα και ζήτησε όποιος προσέρχεται στο νοσοκομείο να δώσει εθελοντικά αίμα, να το προσφέρει ως φυσικό πρόσωπο με στοιχεία αστυνομικής ταυτότητας.

Μόνο δημόσια μαστίγωμα ακόμη δεν ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείου σε όλους τους υπευθύνους.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι εάν ζητηθεί η καταστροφή των φιαλών με το αίμα που προσέφεραν τα μέλη του φορέα «Πράσινη πτέρυγα» ως φέροντα μολυσματικούς ιούς ή αν θα πραγματοποιηθεί καύση των κλινών στα οποία κάθισαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής όπως και των σεντονιών ή αν παράλληλα θα ζητηθεί να απολυμανθεί και ο χώρος.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger