«Χρυσές» δουλειές για οίκο ανοχής στην Μυτιλήνη, λόγω… συνωστισμού λαθρομεταναστών  οι οποίοι σύμφωνα με τις νέες εντολές θα πρέπει να αποκαλούνται πλέον όλοι «πρόσφυγες».

Σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική πύλη «lesvospost», το τελευταίο διάστημα σχηματίζονται ουρές έξω από οίκο ανοχής, από πάσης εθνικότητας «πρόσφυγες»  που έχουν κατακλύσει το νησί.


Πριν από μερικές μέρες μάλιστα η κατάσταση έφτασε στο … απροχώρητο, αφού η ιδιοκτήτρια – εκδιδόμενη, δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα με τους δεκάδες θερμόαιμους λαθρομετανάστες που «εισέβαλαν» στο εσωτερικό της «επιχείρησής» της, με αποτέλεσμα να ζητήσει την επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πάντως η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στο νησί, που αυξάνονται καθημερινά, έχει δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Ενδεικτικό είναι το βίντεο που ακολουθεί, από το πύλη lesvospost.com, από την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή: Στις 5 Ιουνίου και όπως είχε αναφέρει το LesvosNews.gr στον περίφρακτο χώρο του Λιμεναρχείου, όπου παρέμεναν οι λαθρομετανάστες μέχρι να μεταφερθούν στο Κέντρο Υποδοχής «Μεταναστών» της Μόριας, τέσσερις Πακιστανοί, αποπειράθηκαν να βιάσουν μία 22χρονη από τη Συρία.

Η νεαρή κοπέλα σοκαρισμένη από την επίθεση που δέχθηκε έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα άλλοι ομοεθνείς της να φτάσουν αμέσως στο σημείο του επεισοδίου για να την βοηθήσουν και  ξυλοκόπησαν τους τέσσερις επίδοξους βιαστές της.

Το επεισόδιο αντιλήφθηκαν φυσικά και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι έσπευσαν επί τόπου και επέβαλαν την τάξη.

Βέβαια ουδείς συνελήφθη αφού υποτίθεται ότι διατελούν ήδη υπό σύλληψη λόγω της παράνομης εισόδου στη χώρα! Είναι αυτό που λέμε ιστορίες νεοελληνικής τρέλας.

Και φυσικά τα χειρότερα έπονται.




Δημοσίευση σχολίου

Blogger