Μια έκπληξη περίμενε την πρώτη φουρνιά τουριστών που κατέφθασε πριν από είκοσι μέρες στο αιγαιοπελαγίτικο νησί, αφού σε παραλία του νησιού αλλά και στον κήπο μιας πολυτελούς έπαυλης πραγματοποιήθηκαν τα hard core γυρίσματα της νέας ταινίας πορνό της εταιρίας Sirina.

Το νέο εύρημα του Δημήτρη Σειρηνάκη, η Ρωσίδα π Κατερίνα (πήρε τη σκυτάλη από την Τζούλια Αλεξανδράτου) έκανε ολόκληρη τη Μύκονο να «αναστενάξει». Ο γνωστός παραγωγός και ιδιοκτήτης της εταιρίας Sirina χρησιμοποίησε αυτή τη φορά ως φυσικό σκηνικό για την ταινία του την κοσμοπολίτικη Μύκονο γυρίζοντας σκληρές σκηνές σε κοντινή απόσταση από σπίτια και ενοικιαζόμενα δωμάτια!


Οι πρώτες σκηνές της ταινίας θα μπορούσαν να ήταν μέρος διαφημιστικού σποτ του ΕΟΤ, καθώς δείχνουν τις ομορφιές της Μυκόνου. Εν συνεχεία ο φακός του Δημήτρη Σειρηνάκη εισβάλλει σε μια βίλα όπου αρχίζει η δράση.

Αν και πρωτάρα στη συγκεκριμένη βιομηχανία, η Κατερίνα έδειξε «αέρα» επαγγελματία κάνοντας κάποιους να τη συγκρίνουν με την Τζούλια, η οποία -επίσης άπειρη- είχε πείσει τότε τους θεατές της πρώτης ταινίας της.

«Δεν έχω δει ακόμη τον εαυτό μου σε δράση. Όταν κυκλοφορήσει η ταινία θα με δω» δήλωσε στην «Espresso» η Κατερίνα, συμπληρώνοντας ότι πήρε την απόφαση να συμμετάσχει πρώτα για την εμπειρία και έπειτα για τα χρήματα. «Απλώς ήθελα να το κάνω» τόνισε. 

ΠΗΓΗ


Δημοσίευση σχολίου

Blogger