Αν αληθεύουν οι πληροφορίες που έρχονται από τις Βρυξέλλες, ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται ανάσκελα στο καναβάτσο και ο διαιτητής μετράει έως το 10 προκειμένου να τον βγάλει νοκ άουτ.Αυτό που μεταδίδεται για τον 40χρονο (και από ότι φαίνεται εντελώς άπειρο σε διαπραγματεύσεις) Αλέξη Τσίπρα είναι ασύλληπτο, εάν αληθεύει σε όλο το μήκος το πλάτος του.

Του ζητάνε όχι μόνο να ψηφίσει προαπαιτούμενα  πριν καν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις αλλά και να βγάλει στο Λουξεμβούργο ολόκληρη την Ελλάδα.

50 δις ευρώ περουσιακά στοιχεία του Δημοσίου σε τρέχουσες τιμές, που αντιλαμβάνεται κανείς ότι προσδιορίζουν μόνον οι δανειστές, δηλαδή αντί πινακίου φακής.
Ο αριστερός πρωθυπουργός που απειλούσε να «μολύνει» με την επανάστασή του όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έρχονται από τις Βρυξέλλες, υποχρεώνεται να σκύψει ακόμη περισσότερο το κεφάλι και να επιβάλλει στη χώρα κατοχικά μέτρα για πολλά χρόνια.

Είναι πραγματικά ιστορική η διπλωματική ήττα της χώρας και αποδεικνύεται ότι «μαθητευόμενοι μάγοι» διαπραγματεύτηκαν επί 6 μήνες τις τύχες ενός ολόκληρου λαού, τον οποίο υποχρεώνουν να υπομείνει τα πάνδεινα ενώ κάποιοι άλλοι απλά πραμένουν στις καρέκλες της εξουσίας.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger