Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση που μετέδωσε το FOX NEWS, σύμφωνα με την οποία το ΔΝΤ ζήτησε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Επισημαίνεται ότι νωρίτερα, εκπρόσωπος του ΔΝΤ είχε διαψεύσει δημοσίευμα της BILD, σύμφωνα με το οποίο το Ταμείο είχε προτείνει το σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών.

Πάντως, έπειτα από λίγα λεπτά πηγή του ΔΝΤ διέψευσε αναφορές και δημοσίευματα, σύμφωνα με τα οποία τέθηκε θέμα παραίτησης Τσίπρα.

Εξάλλου, όσον αφορά στην πορεία των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη συνάντηση που είχαν νωρίτερα Τσακαλώτος, Σαπέν και Σόιμπλε βρέθηκε η χρυσή τομή για το «ευέλικτο» ΤΑΙΠΕΔ για να μη μεταφερθεί στο Λουξεμβούργο, όπως είχε προτείνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Μάριο Ντράγκι, που εμφανίζεται υποστηρικτικός προς την Ελλάδα, δεν θα απέρριπτε το ενδεχόμενο να καθυστερήσει η πληρωμή ομολόγου που λήγει στις 20 Ιουλίου και αυτή χάρη σε γαλλική παρέμβαση υπέρ της Ελλάδας.

ΠΗΓΗ
* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger