Επί τέλους ήλθε η ώρα που η Α.Κ.Ε.Ε. περίμενε εδώ και 2 χρόνια. ΟΛΑ όσα είχαμε πει, επαληθεύτηκαν στο ακέραιο. Ήδη η Χώρα παραδόθηκε στα αδηφάγα νύχια της Γερμανίας. Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε κάποια πράγματα που επίτηδες κρύβαμε τόσο καιρό.

1. »ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ»: Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει «κούρεμα» στο ελληνικό «χρέος». Γιατί απλά: το ΔΝΤ με αλχημείες μετέτρεψε ένα λογιστικό «χρέος» σε πραγματικό, μεταβιβάζοντας το ποσό στην Deutsche Bank. Εκείνη με τη σειρά της, το μοίρασε στις τράπεζες της ΕΕ (Γαλλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Λετονία κοκ). Οι τράπεζες αυτές, για να αποδεχτούν τη «μεταβίβαση» έδωσαν «ζεστό» χρήμα στην Deutsche Bank. Χρήμα που προέρχεται από τη φορολογία των πολιτών των χωρών αυτών. Βάσει του Βρετανικού Δικαίου (όπου υπάγεται το ελληνικό «χρέος») αλλά και των κανονισμών του ΔΝΤ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΣΕ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!!! (1-0)

2. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσει ΚΑΝΕΙΣ τις πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία, καθώς η Γερμανία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗΣ ΠΥΡΟΣ! Συνεπώς, ο β' Παγκόσμιος Πόλεμος, δεν έχει ακόμα τελειώσει... (2-0)

3. Ήδη σε πολλά ακριτικά μας νησιά, οι τζιχαντιστές έχουν ξεκινήσει εχθροπραξίες με τη δικαιολογία της έλλειψης τροφίμων και της καθυστέρησης έκδοσης ταξιδιωτικών εγγράφων. Η Λέσβος ήταν απλά μία περίπτωση. ΟΛΑ τα ακριτικά νησιά μας αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με λιθοβολισμούς κατοίκων, αστυνομικών και λιμενικών από τους τζιχαντιστές, λεηλασίες, κλοπές και πλιάτσικο. Αναμένεται η εξάπλωση του προβλήματος στις μεγάλες αστικές περιοχές. Συμπαραστάτες των τζιχαντιστών, είναι οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. (3-0)
Φάγαμε 3 και δε ρίξαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!! ΟΛΑ αυτά, ΚΑΝΕΙΣ δε σας τα λέει. Γιατί άρα γε;

Εμείς δεν τα λέγαμε μέχρι σήμερα, απλά για να σας έρθουν απότομα στο κεφάλι, μπας και ξυπνήσετε... ΤΩΡΑ τα αποκαλύπτουμε γιατί ήρθε η ώρα...

Γεώργιος Μεταξάς

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger