Την απόσυρση των στοιχημάτων για το ελληνικό δημοψήφισμα ανακοίνωσε ιρλανδική εταιρεία, πληρώνοντας όσους είχαν ποντάρει στο ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν υπέρ της αποδοχής της λιτότητας.

Η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία της Ιρλανδίας είναι τόσο σίγουρη ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα που έχει αρχίσει ήδη να πληρώνει όσους πόνταραν σε αυτό, μεταδίδει η USA Today.

O εκπρόσωπος της εταιρείας Paddy Power, Rory Scott, δήλωσε στην αμερικάνικη εφημερίδα ότι πάνω από το 85% των στοιχημάτων που έγιναν ήταν υπέρ του «ναι».

Για το λόγο αυτό, σημείωσε ο ίδιος, η Paddy Power μοίρασε ένα πενταψήφιο ποσό στους πελάτες που πόνταραν ότι η Ελλάδα θα ψηφίσει υπέρ της αποδοχής των επώδυνων μέτρων λιτότητας.

«Η Ελλάδα είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους πελάτες, αλλά είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος σε εμάς γιατί η αγορά αλλάζει διαρκώς με βάση τις φήμες για νέα ντιλ και προτάσεις που ακούγεται ότι θα γίνουν αποδεκτές και μετά γρήγορα απορρίπτονται» ανέφερε.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η Paddy Power προσφέρει από την αρχή του έτους στοιχήματα για το αν η Ελλάδα θα φύγει ή όχι από την ευρωζώνη.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger