«Έχω προσεγγίσει την αγιότητα, δεν ευθύνομαι πλέον για αμαρτίες αλλά ούτε και για αμαρτωλές σκέψεις»

«Ο Πούτιν ήθελε να μου δώσει τη ρωσική υπηκοότητα και να με κάνει υπουργό Οικονομικών», δηλώνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με την εφημερίδα του Τορίνο La Stampa, η οποία σε σημερινό δημοσίευμά της αναφέρεται στις λεπτομέρειες πρόσφατης συνομιλίας του Μπερλουσκόνι με τους βουλευτές του σε εστιατόριο της Ρώμης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρώην Καβαλιέρε, απευθυνόμενος σε στενούς του συνεργάτες, φέρεται να τόνισε: «Για σκεφθείτε, στην Ιταλία με βάζουν στο περιθώριο, ενώ ο Πούτιν μού είπε ότι θα ήταν έτοιμος να μου δώσει την ρωσική υπηκοότητα και να μου παραδώσει την ηγεσία του ρωσικού υπουργείου Οικονομικών».

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Μπερλουσκόνι σκέφτεται να αλλάξει το όνομα του κόμματός του, από Φόρτσα Ιτάλια, σε Άλτρα Ιτάλια (Άλλη Ιταλία).

«Έχω προσεγγίσει την αγιότητα, δεν ευθύνομαι πλέον για αμαρτίες αλλά ούτε και για αμαρτωλές σκέψεις», δήλωσε επίσης ο Ιταλός κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός, συναντώντας τους βουλευτές και γερουσιαστές του κόμματός του μαζί με την σύντροφό του Φραντσέσκα Πασκάλε.

 Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θεωρεί επίσης ότι οι δυνάμεις της συντηρητικής παράταξης, στο σύνολό τους, διαθέτουν την ίδια εκλογική δύναμη με την κεντροαριστερά.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger