Από την αρχή είχαν επιλεγεί δύο υποψήφιοι δοτοί Πρωθυπουργοί. Ο ένας ήταν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας,

stoyrnaras-trith
Οι Ευρωπαίοι με πρωταγωνιστή τον γερμανό Υπουργό Οικονομικών, κ. Σόιμπλε, με τη βοήθεια του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ και την ανοχή των υπολοίπων…

….Θεσμών και διαφόρων ηγετών της Ευρωζώνης, σχεδίαζαν πολιτικό πραξικόπημα εις βάρος της εκλεγμένης Ελληνικής Κυβέρνησης.



Από την αρχή είχαν επιλεγεί δύο υποψήφιοι δοτοί Πρωθυπουργοί. Ο ένας ήταν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρας, ο οποίος προτάθηκε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ο άλλος υποψήφιος δοτός Πρωθυπουργός ήταν ο Δ. Αβραμόπουλος επίτροπος Μετανάστευσης και τον εισηγήθηκε ο πρόεδρος της Κομισιόν, κ. Γιούνκερ.

Τελικά, φαίνεται οτι επελέγη ο κ. Στουρνάρας διότι γνωρίζει τα οικονομικά και έχει συνεργαστεί άψογα με τη τρόϊκα.

Οι Ευρωπαίοι έχουν σχεδιάσει η δοτή Κυβέρνηση να αποτελείται κυρίως από τεχνοκράτες, οι οποίοι να δέχονται τις υποδείξεις των δανειστών.

Τα κουκιά όμως δεν βγαίνουν για να στηριχθεί από τη Βουλή μια δοτή Κυβέρνηση υπό τον κ. Στουρνάρα. Πληροφορίες από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που -προς το παρόν- θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους αναφέρουν ότι εκπρόσωποι του κ. Σαμαρά έχουν βολιδοσκοπήσει ήδη διάφορους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος κυρίως προερχόμενους από τον κεντρώο χώρο.

Ακόμη, λέγεται ότι και η άρνηση βουλευτών των ΑΝΕΛ εντάσσεται στο σχέδιο αυτό. Η πληροφορία, όμως, αυτή είναι μη σοβαρή διότι ο βουλευτής που διεγράφη από τον κ. Καμμένο, Κώστας Δαμαβολίτης παρέδωσε ήδη την βουλευτική του έδρα.

Από την άλλη μεριά, οι Ευρωπαίοι άρχισαν να μιλάνε ξεκάθαρα για αλλαγή Κυβέρνησης και σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς με δηλώσεις του αποκάλυψε τις προθέσεις των δανειστών.



ΕΔΩ..Κυνική Ομολογία Σουλτς! Ετσι θα έρθει το τέλος της κυβέρνησης Τσίπρα 



Αποκαλυπτικός ήταν και ο ηγέτης της αριστεράς, Γκρεγκόρ Γκίζι ο οποίος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Bundestag, είπε ευθαρσώς ότι μεθοδεύεται η πτώση της Κυβέρνησης Τσίπρα.

Αυτές οι πληροφορίες και τις μεθοδεύσεις, τις γνωρίζει το Μαξίμου και ίσως γι” αυτό ο Πρωθυπουργός στη βραδυνή συνέντευξη του στον Ant1 τόνισε κατ” επανάληψη ότι τη Δευτέρα το πρωί θα πάει στις Βρυξέλλες και θ
α φέρει συμφωνία.


Εάν υλοποιηθεί το πολιτικό πραξικόπημα, η νέα αποστασία θα είναι μεγαλύτερη από την αποστασία του Μητσοτάκη εις βάρος του Γ. Παπανδρέου. Μόνο που σήμερα δεν υπάρχει βασιλιάς αλλά… Σόιμπλε

Το spirospero.gr είχε τις πληροφορίες από το τέλος Μαίου

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger