Ώρα 08:14 το πρωί! Ο υπουργός επικρατείας Τέρενς Κουίκ εισερχόμενος στην Βουλή κάνει την καθιερωμένη στάση στο περιστύλιο για τις δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους! Ξαφνικά εκεί που μιλάει σε ζωντανή σύνδεση, από τα αριστερά, προσγειώνετε πάνω του ένα μπουκάλι νερού….

Έξαλλος ο Τέρενς….


Την πρώτη στιγμή τα έχασε! Αμέσως μετά άρχισε να ψάχνει τους ενόχους!  Οι δράστες βρέθηκαν γρήγορα!  Κάμεραμαν ξένου τηλεοπτικού συνεργείου θέλησε να πετάξει ένα μπουκάλι νερού σε συνάδελφο του, αλλά αστόχησε… (Μα και αυτός την κεφάλα του Τέρενς βρήκε;)

Επίθεση Τέρενς..

Ο κ. Κουκ ζήτησε το λόγο από τους ξένους συνάδελφούς! Η κίνηση του αυτή μεταδόθηκε άμεσα από τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές κάτι το οποίο πάλι δεν άρεσε τον υπουργό Επικράτειας. Αμέσως, στράφηκε κατά του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 Άρη Σαλβάνου, στον οποίο με νεράκια  είπε: «Κρίμα αγόρι μου που υπηρετείς της κίτρινη δημοσιογραφία»

Ο Τέρενς μάλλον ξεχνάει τι έκανε στο STAR και στο ΑΛΤΕΡ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το στούντιο το απολάμβανε

ΠΗΓΗ
* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger