Στην καταδίκη μίας 34χρονης γυναίκας από τη Νορβηγία προέβη η Δικαιοσύνη του Λονδίνου καθότι κρίθηκε ένοχη για την οργάνωση κυκλώματος παιδοφιλίας το οποίο δρούσε επί μια τουλάχιστον δεκαετία.

Μαζί με την Μαρί Μπλακ από τη Νορβηγία, δέκα ακόμη άτομα υπεράνω πάσης υποψίας (μεταξύ των οποίων 6 γυναίκες) δικάστηκαν για τη σεξουαλική κακοποίηση 5 παιδιών. 

Ειδικότερα, η Μπλακ κρίθηκε ένοχη για τις κατηγορίες του βιασμού και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Μαζί της καταδικάστηκαν ο 53χρονος Μάικλ Ρότζερς για 14 περιπτώσεις βίαιης συμπεριφοράς και βιασμών ανηλίκων. Αντίστοιχα καταδικάστηκε ο 43χρονος Τζέισον Ανταμς για 13 υποθέσεις.

Σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή η Μπλακ ήταν ο ενορχηστρωτής του κυκλώματος που χρησιμοποιούσε παιδιά ως σεξουαλικά παιχνίδια για τις ορέξεις των συμμετεχόντων. Το κύκλωμα το οποίο διηύθυνε εξανάγκαζε τα παδιά να κάνουν σεξ μεταξύ τους, ενώ οι ενήλικοι έπαιζαν στα χαρτιά ποιος θα έχει την ευκαιρία να βιάσει το επόμενο παιδί.

Η φρικιαστική δράση τους περιελάμβανε σε κάποιες περιπτώσεις οι δράστες ανάγκαζαν τα παιδιά να υπομένουν βασανιστήρια όπως το να τοποθετούνται παιχνίδια στα γεννητικά τους όργανα. Όλα τα παιδιά που εξαναγκάστηκαν σε αυτές τις πράξεις είπαν ότι αυτό ήταν η καθημερινότητά τους.

ΠΗΓΗ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger