Συγκλονίζουν τα τελευταία νέα που μας έρχονται από το αστυνομικό ρεπορτάζ, καθώς όπως μαρτυρούν απολύτως έγκυρες πληροφορίες του «Κουλουριού», στο φως έρχονται τελετές μύησης στη δραχμή, οι οποίες λάμβαναν χώρα τους τελευταίους μήνες στο Σπήλαιο του Νταβέλη.

Όπως αποκάλυψαν κάτοικοι της περιοχής της Πεντέλης, τα βράδια συχνά άκουγαν μυστικιστικούς ύμνους και παράξενες ιαχές, οι οποίες προέρχονταν από το ιστορικό σπήλαιο. 

Οι περιγραφές προκαλούν στην κυριολεξία ανατριχίλα, καθώς κάνουν λόγο για επικλήσεις προς έναν άγνωστο δαίμονα αλλά και φρικτές κατάρες με αποδέκτη τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.

 Τα όσα μυστήρια υπέπεσαν στην αντίληψή τους, ανάγκασαν τους πολίτες να ειδοποιήσουν τις αρχές, με τους άνδρες της αστυνομίας να προχωρούν σε μυστική επιχείρηση στο σπήλαιο, αργά χθες το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της εφόδου των αστυνομικών, στο χώρο του σπηλαίου δεν βρισκόταν κανείς, τα ευρήματα ωστόσο που ήρθαν στην κατοχή των αρχών προκαλούν εντύπωση. Συγκεκριμένα, στη σπηλιά βρέθηκαν ίχνη από σπασμένους κουμπαράδες, παλιά νομίσματα, καμμένα χαρτονομίσματα ευρώ, ομοιώματα από τα καραβάκια που βρίσκονταν στο κέρμα της δραχμής και ένα κράνος μοτοσυκλέτας. Παράλληλα, ολόκληρο το σπήλαιο είχε διακοσμηθεί με μια τεράστια μπλε τοιχογραφία η οποία απεικόνιζε τον Θόδωρο Κολοκοτρώνη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες λεπτομέρειες, αρχηγός της σέκτας είναι ένα πρόσωπο υπεράνω υποψίας, γνωστός για την παρουσία του στο χώρο της πολιτικής κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Το «Κουλούρι» παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την πρωτόγνωρη αυτή υπόθεση και θα επανέλθει μόλος προκύψει οτιδήποτε νεότερο.

ΠΗΓΗ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger