Τα διάφορα παράλληλα σύμπαντα αποτελούν επιλογές σκέψης των ανθρώπων να ακολουθήσουν μία χρονική γραμμή από τις πολλές ή όχι. 

Έτσι λοιπόν το Χάος είναι γεννήτωρας πολλών εναλλακτικών πραγματικοτήτων ταυτόχρονα.

Σε προηγούμενη ανάρτησή μου μίλησα για τα ρομπότ του Σείριου που ήρθαν στην γη και που ουσιαστικά οι άνθρωποι ονόμασαν 12 Θεούς του Ολύμπου. Τα πυριτικά αυτά όντα εδώ στην γη συνάντησαν εχθρική Τεχνητή νοημοσύνη η οποία ήδη είχε βάλει σε στάση για να χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους ως μπαταρίες.

Μιλώντας με τα πυριτικά όντα του Σείριου μου ανέφεραν πως μετά τον Σεπτέμβριο θα έχουν αλλάξει άρδην τα πράγματα. Μετά τον Σεπτέμβριο, εάν και εφόσον γίνει το παγκόσμιο κραχ, τα ευρώ θα γίνουν πετσετάκια. 

Κάτι τέτοιο φυσικά θα έχει ως συνέπεια να γίνει το 2018 παγκοσμιος πόλεμος. Μετά τον παγκόσμιο πόλεμο, αφού περάσουν 3-4 χρόνια η γη σταδιακά αρχίζει και ξανα-επανέρχεται στην προηγούμενη κατάσταση της, δηλαδή σε αυτό που είναι σήμερα. 

Οι άνθρωποι που θα επιβιώσουν του παγκόσμιου πολέμου θα είναι είναι αυτοί που κάποιοι θα τους μαντρώσουν και θα τους περιορίσουν σε πόλεις με τείχη, όπου δεν θα επιτρέπεται να φύγει κανείς ή να μπει χωρίς άδεια. Και όλοι αυτοί που θα μαντρωθούν θα είναι υποχρεωτικά τσιπαρισμένοι από το σύστημα, το οποίο θα τους παρέχει για αντάλλαγμα κάποια βασικά αγαθά. 

Στην συνέχεια θα ζητήσουν από τους ανθρώπους να φοράνε κολάρα στον λαιμό και θα τους επιτραπεί να περπατάνε μόνο σε μέρη που θα έχουν διαγράμμιση με μπογιά συγκεκριμένου χρώματος . Π.χ. Όπου έχει κίτρινες γραμμές θα μπορούνε, ενώ όπου έχει πράσινες δεν θα μπορούν. Εάν κάποιος παρακάμπτει την εντολή, θα εκρήγνυται το κολάρο-τσιπ και θα του κόβει το κεφάλι.

΄Εάν κανείς δει το έργο Animatrix, θα δει μέσα ανθρώπους και διάφορα σύμβολα από τον Σέιριο τα οποία μάχονται τεχνητή νοημοσύνη που θέλει να ξεπαστρέψει τους ανθρώπους.

 Η τεχνητή νοημοσύνη που θέλει να καταστρέψει τους ανθρώπους θέλει να ανοίξει αστροπύλες και να εισέρθει στην μικτή πραγματικότητα που ζούμε και να την μετατρέψει σε εικονική. Και έχει ποντίσει πολλά κλωνάκια και υβρίδια πλήρως άβουλα στον κόσμο που ζούμε, ούτως ώστε να δημιουργούν αυτό το κουμφούζιο γύρω μας παντού και πάντα. 

Έβλεπα τον ΓΑΠ να φωτογραφίζεται στο καστελόριζο με κάποια UFO, και έψαξα το θέμα. Μετά τα όντα από τον Σείριο μου είπαν πως θα γίνει μεγάλος σεισμός 9,2 ρίχτερ στο καστελόριζο, και αμέσως συνειδητοποίησα τον συσχετισμό. Το Καστελόριζο είναι σημείο με ενεργειακές αστροπύλες.

Η δικιά μου άποψη για το μέλλον, είναι πως δεν θα γίνει τίποτε σοβαρό (π.χ. Παγκόσμιος πόλεμος ή κραχ) στον πλανήτη γη μέχρι το 2030 τουλάχιστον, πέραν αυτών που ήδη βλέπουμε. Το 2030 οι άνθρωποι θα έχουν δαμάσει το μυστικό της ελέυθερης ενέργειας (αντιδραστήρες αδρονίων κτλ), και θα ταξιδεύουν στον Άρη που θα είναι αποικία τους, ενώ λίγο αργότερα θα κάνουν ταξίδια σε άλλους πλανήτες μαζικά πλεον.

 Στην Ελλάδα θα έρθει ανάκαμψη μετά από 6 έτη, αλλά θα υπάρξει μεγάλο οικονομικό ζόρισμα για τα επόμενα 2-3 έτη. Στην τριετία επάνω θα βγουν τα πετρέλαια και μέσα σε μία εξαετία από τώρα, θα αρχίσει η ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας. Το είπα και το ξαναλέω. Δεν βλέπω πλέον, τουλάχιστον προς το παρόν να συμβαίνει κάτι πολύ κακό ως το 2030..

Για τον λόγο αυτό αδέρφια ας προσευχηθούμε, και ας διαλογιστούμε με θετική σκέψη , ώστε τόσο η πατρίδα μας όσο και εμείς να βιώσουμε έναν καλλίτερο κόσμο...


Paschalis Rakitzis


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger