Πήραν χαμπάρι οι Κουρήδες ότι ο Αλέξης είναι ψωράλογο και τον πουλάνε στεγνά όπως άλλωστε το συνηθίζουν. Ρίξανε απόχη στη ΝΔ και τον Βαγγέλη Μειμαράκη.

Πληροφορίες του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” λένε ότι τα αδέρφια-κωλοτούμπες, Γιώργος και Μάκης Κουρής, που κάποτε ήταν δίπλα στον Αντρέα  και μετά τον έβριζαν και έβγαζαν στη φόρα τις γυμνές φωτογραφίες της Μιμής, μετά υποστήριζαν τον Σαμαρά και στη συνέχεια τον έθαψαν και μετά τον Αλέξη Τσίπρα, τώρα του γυρίζουν την πλάτη.

Τώρα ήρθε η ώρα του Βαγγέλα και ρίχνουν τα δίχτυα τους προς τα εκεί. 

Κατάλαβαν ότι είναι τελειωμένος ο Τσίπρας και άρχισαν τις κωλοτούμπες! Σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα της εβδομάδας ο Μάκης Κουρής συναντήθηκε με τον Μειμαράκη και στελέχη της ΝΔ και διαπραγματεύθηκαν.

Την Κυριακή οι πληροφορίες λένε πως η εφημερίδα “ΠΑΡΟΝ” δημοσιεύει δημοσκόπηση που δείχνει τσιμπημένα ανεβασμένη τη ΝΔ και πεσμένο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Μια ζωή το ίδιο παραμύθι από τα Κουρέικα του Ταύρου. Βέβαια επιχειρηματίες είναι τα παιδιά και κάνουν τη δουλειά τους. Δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει γι αυτό.

Αλέξη ξύπνα και δες τι γίνεται, ποιοι ήταν δίπλα σου και ποιοι τώρα σε πουλάνε!!! 

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger