Μεγάλες ποσότητες ηρωίνης διακινούσαν, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 54χρονος κι ένας 66χρονος, οι οποίοι δρούσαν για λογαριασμό του 59χρονου "αφεντικού" ο οποίος είναι κρατούμενος!

Ο 54χρονος συνελήφθη, όπως και ο ούτως ή άλλως φυλακισμένος 59χρονος, ενώ αναζητείται ο 66χρονος. Μάλιστα κρυψώνας για τα ναρκωτικά είχαν κάνει μια εκκλησία στο Μαλεβίζι!

Από την προηγούμενη έρευνα του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ηρακλείου είχε διαπιστωθεί ότι ο 54χρονος μαζί με τον 66χρονο, μετέφεραν ακτοπλοϊκώς και στη συνέχεια, διακινούσαν ποσότητες ηρωίνης στην πόλη του Ηρακλείου.

Μάλιστα σε έρευνα έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας, σε προαύλιο χώρο Ιερού Ναού στο Δήμο Μαλεβιζίου βρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένο (θαμμένο στο χώμα) ένα μεταλλικό κουτί, το οποίο περιείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 156,6 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε, την ποσότητα ηρωίνης είχαν μεταφέρει ο 54χρονος με τον 66χρονο ακτοπλοϊκώς και στη συνέχεια, την είχαν αποκρύψει στο συγκεκριμένο σημείο.

Ακολούθως, οργανώθηκε πολυήμερη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, κατά τη διάρκεια της οποίας, σήμερα το πρωί, εντοπίστηκε έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου και συνελήφθη ο 54χρονος.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 227 γραμμαρίων,
το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και
15 κάρτες κινητής τηλεφωνίας διαφόρων εταιρειών.
Από την έρευνα προέκυψε ότι η συγκεκριμένη ποσότητα ηρωίνης αποτελεί μέρος μεγαλύτερης παρτίδας ηρωίνης, που ο 54χρονος με τον 66χρονο μετέφεραν και διακινούσαν στην πόλη του Ηρακλείου, για λογαριασμό του 59χρονου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger