Η Ελλάδα είναι πολύ πλούσια χώρα και γι αυτό την θέλουν οι σαδιστές δέσμια…

Η Energean Oil & Gas παρέδωσε την Δευτέρα 3 Αυγούστου στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας το σύνολο των πρωτογενών δεδομένων που αντλήθηκαν από τις σεισμικές έρευνες τριών διαστάσεων (3D) οι οποίες διεξήχθησαν στον Πρίνο από τις 14 Ιουνίου ως τις 7 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν όλοι οι φορείς καταγραφής σεισμικών δεδομένων με πρωτογενή στοιχεία, τα οποία αντλήθηκαν από περιοχές συνολικής έκτασης 340 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

H Energean, σύμφωνα με τη διεθνή πρακτική, έχει ήδη προσφέρει προς την παραχωρησιούχο κοινοπραξία του Θρακικού Πελάγους STPC (Calfrac – Ελληνικά Πετρέλαια), όλα τα δεδομένα που έχουν αντληθεί από περιοχές οι οποίες εντάσσονται στην ανενεργό εδώ και δεκαετίες συγκεκριμένη παραχώρηση.

Στόχος της Energean από την ερμηνεία των σεισμικών δεδομένων είναι η βέλτιστη εκτέλεση του γεωτρητικού προγράμματος, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και ο εντοπισμός πιθανών νέων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων εντός της παραχώρησης του Πρίνου.


makeleio.gr


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger