Δεν είμαστε σίγουρα με τα καλά μας αφού άρχισε και η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ να χρησιμοποιεί στο ιεραποστολικό της έργο πρώην τηλε περσόνες! 

Έφτασε τωρα η ΜΚΟ Αποστολή της εκκλησίας να βάλει υπεύθυνη την Κατερίνα Γκαγκάκη που τόσα χρόνια πρέσβευε το καταστροφικό lifestyle για τη νεολαία μας ριζώνοντας στη συνείδηση των νέων οτι αν δεν εισαι ωραίος προκλητικός και έτοιμος για όλα δεν πας πουθενά στη ζωη σου ! 

Εκει έφτασε να βάλει υπεύθυνη στην επικοινωνία του φιλανθρωπικού της έργου μια γυναίκα που πόζαρε μαζι με μια ομάδα υποτίθεται κριτών και κατακρεουργούσαν ψυχές νέων παιδιών κοροϊδευοντάς τους αν δεν τραγουδούσαν καλά στα τηλεπαιχνίδια ! 
Απο που θα την πληρώνετε  εκει στην ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ την κυρία Γκαγκάκη ; Απο τον οβολό των χορηγών σας που σας τα δίνουν για τους φτωχούς και τα συσσίτια ; Σα δε ντρέπεστε !!  


Τα κάνατε ολα  ίσα και όμοια ! Κανένα ήθος και καμία ντροπή δεν έχετε πια ! Κάνατε την ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ πασαρέλα των πρώην τηλε περσόνων που τωρα δεν εχουν δουλεια και είπαν να παρουν ενα μισθουλάκο απο την εκκλησία ! Άλλωστε ειναι γνωστό οτι όλοι καποια στιγμη οταν δεν εχουν απο που να πάρουν στρέφονται στην εκκλησία ! 

Σύμφωνα λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις στην ΜΚΟ Αποστολή της Αρχιεπισκοπής.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, πρώην διευθύντρια του τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου ΑΝΤ1 θα βοηθήσει στην προώθηση του φιλανθρωπικού έργου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκαλύπτει στην Εspresso ότι ανέλαβε την προβολή της δράσης της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Αποστολή και του φιλανθρωπικού έργου του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger