Για την ανάγκη και την πίστη του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει αυτοδυναμία στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου για να κυβερνήσει μόνος του εξέφρασε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο πρώην υπουργός Υγείας στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε «Στόχος είναι η αντιστοίχηση του οργανωμένου ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ. Να απαλλαγεί το κόμμα από ομφαλοσκόπηση και πολιτικό αυτισμό. Να ανοίξει τις πόρτες του. Αν θες να κυβερνήσεις τη χώρα δεν μπορείς να έχεις κόμμα με 30.000 μέλη. Να απαλλαγούμε από τις λογικές που κλείνουν τις πόρτες φοβούμενοι το άνοιγμα στην κοινωνία που θα αλλοιώσει τον χαρακτήρα του κόμματος.

Η αυτοδυναμία δεν είναι πολιτικό… εγώ. Είμαστε σε θέση να πάρουμε την αυτοδυναμία. Είναι αναγκαία συνθήκη για να μπορέσει το κόμμα και η κυβέρνηση να σηκώσουν το βάρος της μεγάλης και ανατρεπτικής προσπάθειας την επόμενη 4ετία. Για το πρόγραμμα σχολίασε «Χρειάζεται μια προσθήκη που να το κάνει εύχρηστο σε απλούς ανθρώπους», ενώ για την επιτροπή επικοινωνίας είπε «Να ενοποιήσουμε την εκφώνηση των θέσεων μας όπου και αν βρισκόμαστε».

Τέλος, για τον τομέα της υγείας σχολίασε ο κ.Κουρουμπλής «Παραλάβαμε τον χώρο σε φοβερή κρίση. Από ένα δισ.ευρώ χρέη ο ΕΟΠΥΥ και τα νοσοκομεία, έτσι δημιουργεί λογική πλεονασμάτων η ΝΔ. Επόμενος στόχος είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας».


ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger