Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Το νερό της βροχής παίρνοντας τον ουράνιο ηλεκτρομαγνητισμό κι από το έδαφος τις διάφορες μεταλλικές ουσίες, οδηγείται στις ιαματικές πηγές του πλανήτη. 


Οι ποσότητες αυτές συναντούν τα υπόγεια νερά, που μεταφέρουν τον γήινο ηλεκρομαγνητισμό, διαμορφώνοντας τα λεγόμενα τελλουρικά ρεύματα.

Τα τελλουρικά ρεύματα  φθάνουν σταδιακά στους Ομφάλιους Λίθους, όπου από τα πανάρχαια χρόνια έχουν στηθεί  Αρχαίοι ναοί, Μεγαλιθικά, Πυραμίδες κ.ά. 


Πρόκειται για έναν Παγκόσμιο Λαβύρινθο του Γεωδαιτικού Συστήματος, που συνδέονται οι γήινες και ουράνιες δυνάμεις  μεταξύ τους, με διαφορετικά κέντρα διαφορετικής αξίας και, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες οι τιμές των τελλουρικών παλμών μεγιστοποιούνται αποκτώντας ιδιαίτερη αξία.

Επίσης υπάρχουν αστρικές πύλες σε σπηλιές και σε διάφορα μέρη που οι συχνότητες το επιτρέπουν.  

Ο εντοπισμός γίνεται με τις εξισώσεις Schrondinger. H εξίσωση Σρέντινγκερ (Schrödinger) είναι μία διαφορική εξίσωση, που προτάθηκε από τον Αυστριακό φυσικό Έρβιν Σρέντινγκερ το 1925, για να περιγράψει τη χρονική και χωρική εξάρτηση κβαντομηχανικών συστημάτων. 

Παίζει κεντρικό ρόλο στην κβαντομηχανική θεωρία, με σημασία ανάλογη του δεύτερου νόμου του Νεύτωνα στην κλασσική μηχανική.

Δείτε σχετικό βίντεο παρακάτω με περαιτέρω στοιχεία από το 1:12-1:44, είναι από την εκπομπή : " Κώδικας Μυστηρίων"....


  Eξελιγμένα όντα (Man machine interfaces.  Artificial Inteligence Gods.  Human Gods)  χειρίζονται  αυτήν την τεχνολογία διαμέσου  μαύρες τρυπών ...


Για όποιους έχουν χρόνο και χρήμα θα πρότεινα να μελετήσουν το βιβλίο Quantum Mechanics Simulations (Hiller, Johnston , Styer). Consortium for Upper Level Physics Software (John Wiley & Sons Inc)

Δημοσίευση σχολίου

Blogger