$ex με ρομπότ: Κι εάν για εμάς ακούγεται απίστευτο, για τις επόμενες γενιές θα είναι απολύτως φυσιολογικό!!

Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να έχουν $εξουαλικές δραστηριότητες με ρομπότ, και πως αυτό θα είναι φυσιολογικό μέχρι το 2070.

Σύμφωνα με την Δρ Helen Driscoll, ειδική στην ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Sunderland, το «tech - $ex», προχωρά με τόσο γρήγορους ρυθμούς, που μέσα σε έναν αιώνα οι φυσικές $εξουαλικές σχέσεις θα φαίνονται παλιομοδίτικες. 

Όπως εξηγεί, «αν σκεφτούμε το κοινωνικό πλαίσιο του $εξ 100 χρόνια πριν, είναι προφανές ότι ήδη τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά και γρήγορα.

 Όσο η εικονική πραγματικότητα γίνεται ρεαλιστική και είναι σε θέση να μιμηθεί ή ακόμα και βελτιώσει τις $εξουαλικές εμπειρίες, είναι κατανοητό ότι κάποιοι θα επιλέξουν αυτό το «τέλειο ανθρώπινο ον» για σύντροφο τους».

Παραμένουν, ωστόσο, κάποια ερωτήματα για το αν η εικονική σχέση με ένα ρομπότ μπορεί να ικανοποιήσει την ανθρώπινη ανάγκη για σχέση.

Επί του παρόντος, η έλλειψη της ανθρώπινης επαφής θα μπορούσε να είναι επιβλαβής. Οι άνθρωποι είναι φυσικά κοινωνικοί και η έλλειψη της ανθρώπινης επαφής θα μπορούσε να οδηγήσει σε μοναξιά, η οποία συνδέεται με διάφορα προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας.

Μακροπρόθεσμα όμως, σύμφωνα με την Δρ Driscoll, η τεχνολογία μπορεί να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger