Κραυγή αγωνίας από τον Αλέξη Μητρόπουλο  ο οποίος  είπε ότι θα αυτοκτονήσει  πριν από λίγο στον αέρα του MEGA.

Αφορμή αποτέλεσε ρεπορτάζ  του καναλιού για την υπόθεση φοροδιαφυγής του  κ. Μητρόπουλου  που ο ίδιος λέει ότι έχει παραγραφεί με αποτέλεσμα να υπάρξει τηλεφωνική του παρέμβαση.

«Μπορεί μέχρι αύριο να έχω αυτοκτονήσει με τις αθλιότητες που κάνατε πάνω μου. Γιατί το κάνετε αυτό εσείς;» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μητρόπουλος υποστηρίζοντας ότι τα  έγγραφα που έφερε στο φως η δημοσιογράφος  Σοφία Φασουλάκη δεν είναι τα σωστά και υποστηρίζει ότι υπάρχουν άλλα έγγραφα που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του . Η δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια  Μαρία Σαράφογλου ζήτησαν από τον κ. Μητρόπουλο να παραστεί είτε στην πρωϊνή εκπομπή του MEGA, είτε στο δελτίο για να εκθέσει την υπόθεσή του.

Πληροφορίες θέλουν τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής να μένει οριστικά εκτός λίστας του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές.  Δύο είναι οι παράγοντες που φέρεται να βάρυναν προς αυτή  την  κατεύθυνση.  Πρώτον, το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής και δεύτερον, η στάση του γνωστού εργατολόγου στην ψηφοφορία του Μνημονίου, όταν είχε ψηφίσει «παρών».




ΠΗΓΗ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger