Το εσχάτως φιλικό προς το Μέγαρο Μαξίμου συγκρότημα Ψυχάρη επέλεξε ο Τσίπρας (γιατί άραγε;) για να γνωστοποιήσει την απόφαση του να μην συμπεριλάβει την Κωνσταντοπούλου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές.

Η επιλεκτική διαρροή του Μαξίμου στο συγκρότημα Ψυχάρη, προκαλεί θυμηδία αλλά και αλγεινές εντυπώσεις. Κυρίως σε ότι να κάνει με την εμφανή πολιτική αδυναμία Τσίπρα να διαχειριστεί πρώην (όπως φαίνεται) συντρόφους του αλλά και την επιλογή των συστημικών – διαπλεκόμενων ΜΜΕ, μέσω των οποίων δημοσιοποιεί τις αποφάσεις του.

Δείτε το σημερινό δημοσίευμα του “Βηματοδότη” και βγάλτε τα συμπεράσματα σα

“Ο κύβος ερρίφθη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου (φωτογραφία) μένει εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ. Την απόφαση, όπως έμαθα, έλαβε προσωπικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και διαβιβάστηκε ήδη για τα περαιτέρω στο κομματικά επιτελεία. «Η Ζωή είναι τελειωμένη», μου το επιβεβαίωσε ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού, λέγοντας μάλιστα ότι έχει λάβει άνωθεν εντολή να μην τη συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια. 
Τώρα δεν γνωρίζω μετά την εξέλιξη αυτή εάν θα προχωρήσει ή όχι η πρόταση μομφής που έχει κατατεθεί εναντίον της ΠτΒ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Πρωθυπουργός δεν την υπολογίζουν πλέον στους όποιους σχεδιασμούς τους. Το ποτήρι (αλλά και η οργή) για τη Ζωή ξεχείλισε στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής (για την ψήφιση του Μνημονίου) όταν η Ζωή είπε ότι δεν πρόκειται πλέον να υποστηρίζει τον κ. Τσίπρα. Ρώτησα ωστόσο εάν ισχύει το ίδιο και για τον Γιάνη Βαρουφάκη. Η απάντηση;«Περιμένετε λίγο ακόμα, μπορεί να παραδώσει αυτοβούλως την έδρα του. Αναμένει απλώς ένα νεύμα του κ. Τσίπρα…».”

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger