Γράφει ο Αντικαθεστωτικός

Ο άνθρωπος που έχει τον πραγματικό έλεγχο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ... 
Πράκτορας της "Νέας  Στάζι" στην Ελλάδα,  σπουδασμένος στο πανεπιστήμιο της τότε  Αν. Γερμανίας "ΧΟΥΜΠΟΛΤ" και, συγγενής  Ά βαθμού με τον  Αλέκο Αλαβάνο.

Ο άνθρωπος αυτός από μέλος της ΚΝΕ εξελίχθηκε στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης σε βασικό στέλεχος του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ και, από τότε που επί υπαρκτού σοσιαλισμού σπούδαζε στην Αν. Γερμανία ήταν πράκτορας της "Folkpolizei" και της "ΣΤΑΖΙ".

Είναι μασώνος υψηλού βαθμού σε τεκτονική στοά της Θεσσαλονίκης, αλλά δέχεται τον Μαρξιστικό αθεισμό. Η αδυναμία του είναι οι ταινίες θρίλερ και ο αποκρυφισμός.


Αυτός, λοιπόν,  ελέγχει το ΣΥΡΙΖΑ για λογαριασμό του Κόκκαλη και εκτελεί πιστά τις εντολές του...

Οι εντολές που πρέπει να υλοποιηθούν είναι η Ελλάδα να φτωχοποιηθεί κι άλλο με μνημονιακή πολιτική και, να υποθηκευτούν επίσημα τα περιουσιακά στοιχεία της και όλος ο ορυκτός πλούτος της.
Αφού περάσουν τα πάντα στα χέρια των δανειστών, κατόπιν όταν θα έρθει η ώρα να γίνει η εξόρυξη και όλα τα κέρδη να πηγαίνουν σε αυτούς. 

Πότε θα γίνει αυτό;


Μα φυσικά όταν ολοκληρωθεί ο πόλεμος τριγύρω από την Ελλάδα και τακτοποιηθούν τα συμφέροντα τους.

Τότε, βέβαια η Ελλάδα  θα είναι η  νομιμοποιημένη "αποθήκη" των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που φεύγουν από τις τριγύρω εμπόλεμες χώρες, με προορισμό  την Ελλάδα, όπου σ' αυτή νομιμοποιήθηκαν και  διαμένουν πλέον ως πολίτες της....



* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger