Έγινε και… αυτό!

Πριν από μερικές ημέρες, σε κλειστή συγκέντρωση, παρουσιάστηκε μια μεγάλη δημοσκόπηση για λογαριασμό της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων, με το βασικό ερώτημα να είναι το… μέλλον του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα (όπως γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ), ο πρωθυπουργός παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής και με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, ωστόσο μια ενδεχόμενη στροφή του προς το κέντρο θα είναι… καταστροφικό για τον ίδιο και το κόμμα του, όπως αυτό αποτυπώθηκε και συζητήθηκε στη συνέχεια.

Επίσης, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, δεν ικανοποεί με την παρουσία του, ωστόσο έχει μεγάλα ποσοστά δημοφιλίας στις ηλικές +65!

Μεγάλη είναι η πτώση του Γιάνη βαρουφάκη (έφτασε στο 22% η δημοφιλία του από 65%) ενώ στο ίδιο μήκος κινούνται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (περισσότερο) και η Ζωή Κωνσταντοπούλου (λογότερο).
Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ιδρύθηκε το 1962. Είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που σκοπό έχει τη διάδοση, ανάπτυξη και προβολή των αρχών, των μεθόδων και της πρακτικής του σύγχρονου μάνατζμεντ.

 Τα Μέλη της είναι νομικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμοί του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, καθώς και φυσικά πρόσωπα, ανώτατα και ανώτερα διευθυντικά στελέχη, επιχειρηματίες, καθηγητές Πανεπιστημίων και φοιτητές.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger