Αρχικά είχε ζητηθεί να κρατήσει για 2 έτη. Την σήμερον ημέρα οι υποψήφιες για χρεωκοπία χώρες είναι: 1η η Ουκρανία και 2η η Ελλάδα. Βαδίζουμε πρόσω ολοταχώς για παγκόσμιο ηλεκτρονικό νόμισμα, και υλοποίηση της παγκοσμιοποίησης. 

Τι θα συμβεί όμως στην Ελλάδα την επόμενη εξαετία?

 Εάν κανείς ζει σε χώρες όπως η Αγγλία, μόλις που μπορεί να επιβιώσει από μόνος του εάν καθίσει για μία εβδομάδα. 

Εαν μείνει άνεργος για άνω του ενός μήνα τότε γίνεται αυτόματα ρακοσυλέκτης. 

Το ίδιο επιδιώκουν οι "επικυρίαρχοι της γαίας" και για ολόκληρο τον πλανήτη, και κυρίως για την Ελλάδα. Δηλαδή με λίγα λόγια και σταράτα, θα πρέπει όλοι μας να ανήκουμε ψυχή και σώμα στην εταιρεία που εργαζόμαστε. Να εργαζόμαστε όποτε μας χρειάζονται χωρίς πολλά λόγια, και αυτό συμπεριλαμβάνει εργασία και Σαββατο Κύριακα και αργίες. Μπορώ να γράψω τόμους από βιβλία γιατί θα συμβούν αυτά, αλλά σημασία δεν έχει το γεγονός αυτό. 

Σημασία έχει πως στην Ελλάδα και σε πολλά άλλα κράτη, η κρίση θα περάσει μόνο όταν >80% των Ελλήνων και εργαζομένων γενικά θα το φθάσουν στο επίπεδο να μην μπορεί από μόνο του να επιβιώσει για πάνω από μία εβδομάδα. 

Εγώ αυτά σας τα λέω με αγάπη και σας λέω το ρεαλιστικό σενάριο για το τι μέλη γεναίσθε. Όταν λοιπόν φθάσουμε στο επίπεδο αυτό να δουλεύουμε για 12 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα, τότε η κρίση, που για εμένα είναι τεχνητή από το μεγάλο κεφάλαιο θα αναπροσαρμοσθεί σε αυτό που θα σας πω. Βαδίζουμε δυστυχώς ως ανθρωπότητα σε totalitarian (απολυταρχικά) καθεστώτα, ντετερμινιστικού τύπου, όπου όλα θα λειτουργούν με συγκεκριμένους κανόνες, όλα θα είναι προκαθορισμένα και πρότυπα, και δεν θα επιτρέπεται η παρέκλιση από αυτά. Και έτσι μας εύχομαι υγεία, αντοχή και γνώσεις ούτως ώστε να ανταπεξέρθουμε με επιτυχία στην αποστολή με την οποία μας έχρισε η ζωή. Ωστόσο, τα ντετερμινιστικά καθεστώτα, θα οδηγήσουν σε έλλειψη αναπαραγωγής τους ανθρώπους και αυτήν θα είναι η αιτία που κάποτε ο πλανήτης γαία θα γεράσει.

 Κάποια έργα όπως το Matrix μας έδειξαν το που βαδίζουμε με σαφήνεια. Από την στιγμή που και το χρήμα θα γίνει ηλεκτρονικό το μόνο πράγμα που δεν θα επιτρέψουν να γίνει κανείς θα είναι το να είναι χακερ. Όλα τα άλλα, όσο τρελά, περίεργα και να είναι θα τα επιτρέπουν να υπάρχουν. Γιαυτό λοιπόν και λένε για τον πλανήτη αυτό πως εδώ θα μάθεις εάν αγαπάς τον ίδιο σου τον εαυτό ή όχι, δηλαδή τα 2 κορίτσια μας. Καλό κουράγιο...

Paschalis Rakitzis 


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger