Απελάστε τώρα τους ισλαμοφασίστες – φονιάδες προσφύγων.
Μαζί με τους πραγματικούς πρόσφυγες από την Συρία, χιλιάδες ισλαμοφασίστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και αλλού, μάχιμοι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες απο την Κω, έχουν παρεισφρήσει στην Ελλάδα παίρνοντας τις θέσεις αλλά και τις ζωές πραγματικών προσφύγων.

Το μεγαλύτερο έγκλημα του Ελληνικού κράτους είναι ότι τους επιτρέπει να συνεχίζουν αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας σε Ελληνικό έδαφος, αντί να τους απελάσει άμεσα με το που τους εντοπίζει.
Ο λόγος φυσικά το χρήμα. Νεοφασίστες και υπερευαίσθητες κόκκινες προβιές, κρατικοί λειτουργοί και ΜΚΟ, θησαυρίζουν από αυτούς τους φονιάδες αφού ως γνωστόν οι πραγματικοί πρόσφυγες, οι γέροντες και τα γυναικόπαιδα δεν χρειάζεται να λαδώνουν για άσυλο.

Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές στο Ολυμπία. Κάθε ισλαμοφασίστας εισβολέας είναι ένας νεκρός πρόσφυγας και πολλές χιλιάδες ευρώ στις τσέπες των δουλεμπόρων.
Η πραγματική αλληλεγγύη στους πρόσφυγες λοιπόν, προϋποθέτει την μηδενική ανοχή στους δολοφόνους τους. Σήμερα.







ΠΗΓΗ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger