Για διακοπές βρισκόταν μία 30χρονη Βρετανίδα στην Κρήτη, αλλά που να φανταζόταν πως θα ζούσε την απόλυτη φρίκη και ότι η γνωριμία της με τρεις υπαλλήλους του ξενοδοχείου όπου διέμενε θα γινόταν τραυματική.

Η νεαρή Αγγλίδα, που διέμενε σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αμμουδάρας, κατέβηκε χτες το βράδυ να πιει ένα ποτό στο μπαρ του συγκροτήματος, κι εκεί γνώρισε τον μπάρμαν, με τον οποίο είχε ήδη μια οικειότητα τις προηγούμενες ημέρες.

Το ποτό είχε και συνέχεια, με τον μπάρμαν να γνωρίζει τη νεαρή φίλη του και σε δύο συναδέλφους του με τους οποίους ήταν παρέα. Όπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία, με τον μπάρμαν έκαναν έρωτα με τη θέληση της, αλλά ο ένας από τους δύο νεαρούς την βίασε μπροστά στα μάτια των άλλων δύο φίλων του.

 Η ξένη τουρίστρια αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, κάλεσε την Αστυνομία, που συνέλαβε και τους τρεις νεαρούς, τον ένα με την κατηγορία του βιασμού και τους άλλους δύο για απλή συνέργεια.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger