Προσοχή καθώς το Greek-Weather.Org προειδοποιεί για έναν νέο τυφώνα που θα χτυπήσει μεγάλο μέρος της Ελλάδας από την επόμενη...

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου.

Περιοχές που θα χτυπηθούν από αυτό το ισχυρό καιρικό σύστημα βροχών και καταιγίδων, θα είναι το Ιόνιο, η δυτική Πελοπόννησος, η δυτική Στερεά Ελλάδα, η δυτική Μακεδονία και τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και της δυτικής Θεσσαλίας.

Το Greek-Weather.Org, την τελευταία φορά που ανακοίνωσε κάτι τέτοιο, έπεσε 100% μέσα στην πρόβλεψη του, καθώς σημειώθηκαν ακόμα και ανεμοστρόβιλοι σε διάφορες περιοχές.

Αυτή τη φορά όπως τονίζει το γνωστό σαιτ πρόγνωσης καιρού, θα σημειωθούν ενδεχομένως υδροστρόβιλοι στα νησιά του βόρειοι Ιονίου αλλά ενδεχόμενο υπάρχει και πάλι για τοπικούς ανεμοστρόβιλους στις ακτές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ίσως και της δυτικής Πελοποννήσου.

Στην παρακάτω εικόνα που παραθέτει το Greek-Weather.Org, διακρίνεται με το πράσινο και κόκκινο σκούρο χρώμα, που θα χτυπήσει ο τυφώνας από την επόμενη Πέμπτη. Θα χτυπήσει και χώρες των Βαλκανίων και περιοχές της Ιταλίας.


Δημοσίευση σχολίου

Blogger