Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε την Κυριακή στην Κάτω Αχαΐα. Ενας 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα έναν 17χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη έξω από το προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Κάτω Αχαΐας. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο είτε για υπόθεση bulling, είτε για καυγά που κατέληξε σε τραγωδία.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 15χρονος πήγε σπίτι του, πήρε την καραμπίνα και επέστρεψε στο προαύλιο του σχολείου όπου βρισκόταν ο 17χρονος, μαζί με άλλους συνομηλίκους του και τον πυροβόλησε στο θώρακα.

Ο 17χρονος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας και από εκεί μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Ο δράστης συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πως διαπληκτίστηκαν έντονα και δεν ήθελε να πυροβολήσει αλλά μόνο να τον εκφοβίζει για να σταματήσουν να τον... πειράζουν.

Στο μεταξύ, το αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας, έχει ενισχυθεί με αστυνομικούς από την Πάτρα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

ethnos.gr


Δημοσίευση σχολίου

Blogger