Με πετρες στο κεφαλι παρατησαν τα κτηνη την κωφαλαλη κοπελιτσα αφου την εκαναν να ζησει τον χειροτερο της εφιαλτη. Παγωσαν οι γιατροι στο Θριασιο νοσοκομειο οταν καταλαβαν τι επαθε η κοπελιτσα. Συναγερμος στην αστυνομια που αμεσως επιασε και τους 3 μεσα σε πολυ συντομο χρονο.

Τον χαρο με τα ματια της ειδε μια...

20χρονη κοπελα η οποια επεσε θυμα της μανιας και των αρρωστων ορεξεων τριων αντρων οι οποιοι της εστησαν καρτερι, τη βιασαν και ακολουθως τη λιθοβολησαν για να την εκφοβισουν.

Το τρομακτικο περιστατικο ελαβε χωρα σε περιοχη του Ασπροπυργου με την 20χρονη να ειναι σε κατασταση σοκ και αμοκ μετα απο ολα οσα υπεστη και με τους γονεις της να βρισκονται συνεχως στο πλευρο της, προσπαθωντας να της δωσουν δυναμη να ξεπερασει το τρομερο περιστατικο που βιωσε.

Η εμφανισιμη νεαρα, η οποια ειναι κωφαλαλη, δε μπορεσε να αντιληφθει τους τρεις αντρες οι οποιοι, ως φαινεται, την παρακολουθουσαν εδω και καιρο και γνωριζαν την ιδιαιτεροτητα της.

Οι δραστες την ακινητοποιησαν, τη βιασαν και στη συνεχεια αρχισαν να τη λιθοβολουν με μανια, προκειμενου να μην μπορεσει να βρει τη δυναμη να μιλησει για ολα οσα υπεστη.

Μετα την επιθεση που δεχθηκε, η 20χρονη, σε κακη ψυχολογικη και σωματικη κατασταση, βρηκε τη δυναμη να παει σπιτι

της οπου στην προσπαθεια της με νευματα να εξηγησει με νευματα στους γονεις της τι ειχε συμβει, εχασε τις αισθησεις της.

Οι γονεις τρομοκρατημενοι την οδηγησαν εσπευσμενα στο νοσοκομειο οπου και οι γιατροι διαπιστωσαν τι ειχε υποστει το ατυχο κοριτσι.

Η αστυνομια συνελαβε και τους τρεις δραστες της επιθεσης.

Συμφωνα με τη συνηγορο πολιτικης αγωγης της κοπελας κ. Γιαννα Παναγοπουλου προκειται για ενα συχρονο δραμα ενος κοριτσιου αδυναμου να υπερασπιστει τον εαυτο του η να καλεσει σε βοηθεια, οταν δεχτηκε αυτη την πρωτοφανη και αγρια επιθεση απο τους αδιστακτους βιαστες της.

«Εκτος απο τη σωματικη βλαβη εχει υποστει τεραστια ηθικη βλαβη. Έζησε ενα φρικτο εφιαλτη δεδομενης και της ιδιαιτεροτητας της. 

Η πολιτικη αγωγη θα αγωνιστει για την παραδειγματικη τιμωρια των δραστων», σημειωνει η κ. Παναγοπουλου.



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger