Πονοκέφαλο εχει δημιουργήσει το ζήτημα της Ελλαδας στον Πουτιν! Και αυτο οφειλεται κυριως με την αλλοπρόσαλλη στάση της Κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ( κυρίως με την διγλωσσία Τσιπρα, και τις πολιτικες του πραξεις! ) Την μια λεει στον Ελληνικο Λαο οτι υπαρχει εναλλακτικη λυση για να μην χρεοκοπήσουμε- φωτογραφιζοντας βοήθεια απο την Ρωσια!

Άλλα απο την άλλη,πότε δεν ζήτησε ανεξήγητα οικονομική βοήθεια απο τον Πουτιν, και υπογράφει το 3ο Μνημόνιο! Μάλιστα πολλά Ελληνικά και Ξένα ΜΜΕ, να μιλούν για οικονομική αδυναμία της Ρωσίας, να συνδράμει με βοήθεια την Ελλάδα; Προβοκάροντας τον Ελληνικο Λαο,
οτι αλλη εναλλακτική λύση δεν υπάρχει, και μια συμπόρευση της Ελλάδα με την Ρωσια, θα οδηγούσε μοιραία την Ελλάδα στα χνάρια μιας νεας Β.Κορεας της Ευρώπης! Αυτα φυσικά ειναι Γελοιότητες, ποιος δεν έχει χρήμα; Η Ρωσια; Που με την επέμβαση των Ρώσικων δυνάμεων στην Συρια θα τις κοστίζει ενα σωρό δις!

Πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο οτι Η Ρωσία θέλει Ελλάδα – Κύπρο Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Foreign Policy, δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις χώρες της Α. Μεσογείου, καθώς πιστεύουν πως η ρωσική επέμβαση στην Συρία δτης εν έχει ως μοναδικό σκοπό τον πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών, αλλά και την ενίσχυση Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο, δημιουργώντας «βάσεις» σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο.

Σύμφωνα με ειδικούς, μέρος του μεγαλεπήβολου σχεδίου του Βλάντιμιρ Πούτιν αποτέλεσε η προσάρτηση της Κριμαίας, με την παράλληλη ενίσχυσης της ναυτικής βάσης της Σεβαστούπολης.Το επόμενο βήμα είναι ο «έλεγχος» του Αιγαίου πελάγους, καθώς η μοναδική έξοδος του ρωσικού ναυτικού από την Μαύρη Θάλασσα, είναι μέσα από τα ελληνικά νερά.

Ομως,ολα τα σχεδια του Πουτιν τα χαλα απροσδοκητα και ποιος να το πιστευε, η πρωτη Αριστερη Κυβέρνηση του Τσιπρα! Γιατί; Είναι ολοφάνερο,επέλεξες την πλευρά του ΝΑΤΟ-ΕΕ=ΗΠΑ!



Εντολη Πουτιν Για την Ελλαδα; Συμφωνα παντα απο διαφορα σεναρια, ο Πουτιν ζητησε απο Ρωσικο Ινστιτουτο Γεω Στρατιωτικων- Πολιτικων μελετων (γνωστά και ως think tank) να μελετήσουν τρόπους και σενάρια μιας Ελληνικης προσχώρησης στην Συμμαχια με την Ρωσια! Ξεπερνώντας τις πολίτικες αναταράξεις που θα υπάρχουν απο τα διαφορα πολιτικα κόμματα στην Ελλαδα, αλλα και της αντιδρασης του ΝΑΤΟ-ΕΕ! Απο στρατιωτικους κυκλους εισηγουνται στον Πουτιν,οτι θα ηταν ευκολο να γίνει κατι τέτοιο, στην περίπτωση αποσταθεροποιησης της Ελλαδας…..με την βοηθεια ξενου δακτυλου…..συγκεκριμένα-Ρωσικου! Με αφορμη τι Αλλο;Μια κοινωνική Αναταραχή λογω του Μνημονιου, που θα λάβει γενικευμενες διαστάσεις σε ολες τις μεγαλουπολεις της Ελλαδας! Αυτο το ενδεχομενο το απέκλεισε κατηγορηματικα ο Πουτιν λέγοντας Εγω θέλω μια Ελλάδα ισχυρό Σύμμαχο της Ρωσιας,και οχι να την Διαλυσω!

Το πρόβλημα ειναι ολα τα Ελληνικά Κόμματα, που ειναι διεφθαρμένα,και βουτηγμένα στα σκανδαλα, το Ελληνικο πολιτικο σκηνικο ειναι εμετικό! Δεν υπάρχει ένας πραγματικός ηγέτης για την Ελλαδα! Και ο Τσιπρας αποδείχτηκε κατωτερος τον περιστασεων! Η μονη λυση για την Ελλαδα αν και σας ακούγεται Απίστευτο, θα ηταν μια επιθεση της Τουρκιας στην Ελλαδα; Αυτο πραγματι θα έλυνε τα χερια του Πουτιν, να επέμβει προς Βοηθεια στην Χωρα μας, εξυπηρετοντας και τα στρατηγικα του σχεδια! Μιας και η υποτιθεμενη συμμαχοι μας, μια ζωη το μερος της Τουρκιας παίρνουν! Ειναι λυση αυτη ομως; Κατηγορηματικά ΌΧΙ ! Αλλα ελεος ρε Ελληνα….Ποτε περιμενεις να αντιδρασεις, πρεπει να περασουν αλλα 300 χρόνια σκλαβιάς (οπως την περιοδο της Τουρκοκρατιας) για να επαναστατησεις! Εκτος και ειμαι τοσο λαθος, και ειμαστε Βολεμενοι!


 Σπυρος Πριφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

hellasforce.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger