Μια φορά «εκβιαστές» το ιερατείο των Βρυξελλών με αφορμή  το ελληνικό ζήτημα,  «μια ζωή εκβιαστές». Οι ίδιοι ακριβώς  άνθρωποι που  μας εκβιάζουν από το 2009 ως  χώρα και έθνος , εκβιάζουν τώρα και την σερβική κυβέρνηση. Το όριο μάλιστα του θράσους  τους σε αυτό τον τομέα απλά δεν έχει προηγούμενο.

Η ΕΕ επιθυμεί και απαιτεί ωμά και κοφτά  από την Σερβία να εφαρμόσει , (προσέξτε ενώ δεν καν μέλος της) κυρώσεις όσον αφορά την ρωσική ομοσπονδία, αναφέρει το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων Focus.com.

Το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλείται την μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα του Βελιγραδίου Blic, η οποία με την σειρά της επικαλείται έγκυρες κυβερνητικές πηγές  , οι οποίες έκαναν γνωστές τις απαιτήσεις της ΕΕ , για άμεση εγκατάλειψη από την  Σερβία της φιλορωσικής της θέσης.!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μια από τις προϋποθέσεις για την ένταξη της Σερβίας στην ΕΕ θα είναι η εφαρμογή  κυρώσεων στην Ρωσία, εδώ και τώρα χωρίς περίοδο προσαρμογής. Τα  εκατομμύρια δολάρια που θα χάσει η σερβική οικονομία θα τα δανείσει με μεγάλο τόκο σε ευρώ η ΕΕ. Έτσι με μια πιθανή  είσοδο της Σερβίας στην ένωση θα χρωστάει τα  «μαλλιά της κεφαλής της» , παραδίδοντας και αυτή στην συνέχεια τα ¨κλειδιά» της χώρας στις Βρυξέλλες, δηλαδή στην Γερμανία.

«Μαζί με το τελεσίγραφο για το Κοσσυφοπέδιο, η ΕΕ απαιτεί με τον πιο  σκληρό και ιταμό τρόπο  μια άλλη κατάσταση η οποία αφορά την πλήρη και απαρέγκλιτη εφαρμογή των κυρώσεων που συνδέονται με την Ρωσία. Για να ανοίξει  το κεφάλαιο 31, που συνδέεται με την εξωτερική πολιτική, η κυβέρνηση του  Βελιγραδίου πρέπει να έρθει σε πλήρη  πολιτική αρμονία με εκείνη των Βρυξελλών. Αυτό σημαίνει ότι η Σερβία θα πρέπει να συμφωνήσει και να εφαρμόσει ΟΛΕΣ  τις κυρώσεις της ΕΕ για την Ρωσία», αναφέρει το σερβικό άρθρο.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr και με αφορμή τις ημέρες της εθνικής μας  εορτή την 28η Οκτωβρίου, ρωτάμε ποια είναι η διαφορά για το Βελιγράδι, από το ιταμό τελεσίγραφο των Ναζί το 1941, με την σημερινή κατάσταση;

Ευαγγελίζονταν η όχι η Γερμανία και τότε (1940) αλλά και σήμερα μια ενωμένη Ευρώπη κάτω από την «κυριαρχία της »;

Πως είναι δυνατόν η Γερμανία (μέσω της ΕΕ) να απαιτεί  από μία χώρα που δεν είναι μέλος της ένωσης να παραχωρήσει εθνική γη ( Κοσυφοπέδιο) , και να συμμετάσχει σε οικονομικά μέτρα εναντίον μιας χώρας με την οποία έχει άμεση οικονομική σχέση χάνοντας εκατομμύρια δολάρια;

Αν αυτό δεν είναι το Γερμανικό  Δ’Ράιχ τότε τι ακριβώς είναι;



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger